jach 0 Report post Posted May 7 Proszę doradzcie czy metzeler roadtec 01 hwm,czy zwykle do mts1200. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matekboss 25 Report post Posted May 7 No to zależy czy jeździsz załadowany pod kokardę czy nie. Jeśli nie to montaż opony HMW mija się z celem. Share this post Link to post Share on other sites
jach 0 Report post Posted May 8 Ok pewnie zostaną założone metzeler roadtec 01 se , tylko jeszcze pytanie jak one się zachowują przy dużych prędkościach,z pasażerem i wypchanymi kuframi ? Share this post Link to post Share on other sites
hubi199 2 Report post Posted May 8 01 se na autobahnie 180 to nie problem z kufrem centralnym i plecaczkiem. Więcej jeszcze nie miałem okazji próbować z kimś. Share this post Link to post Share on other sites
cinek78 124 Report post Posted May 8 Ja mam metzeler roadtec 01 se w MTS 1260 - 240-260 nic się nie dzieje... Share this post Link to post Share on other sites
jach 0 Report post Posted May 8 Dzieki panowie,już wszystko jasne . Share this post Link to post Share on other sites