theodor 2 Napisano Listopad 6, 2008 Poszukuję górnej półki zawieszenia od monstera 620ie lub 800ie lub multi 620ds lub 800ds lub 1000ds. Sprzedam natomiast taka pólkę od monstera 600/750 pasuje do starszych ss. pozdrawiam Th. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Listopad 6, 2008 Moze napisz do Olesia- pkt nr 3 z wykazu lub Janka N. Pzdr,J Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 6, 2008 Mam jakąś półkę z kierą i rizerami, od Monstera. Chciałem założyć do Wdowy- 600ss, ale nie pasują mocowania- lagi ok, ale środek nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 7, 2008 Ok, dzięki popytam. Franek- wysyłam Ci prywatną z konkretami co do ustalenia czy półka pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 9, 2008 Może nie ten dział ale skrzynka wiadomości na forum mi nie działa (nie masz uprawnień do oglądania tej strony) W każdym razie pólka którą posiadam ma nastepujące wymiary Srednica otworu pod lagę - 50mm Srednica otworu pod sztycę - 24mm rozstaw otworów pod lagi - 205 mm przesuniecie osi otworów pod lagi względem otworu sztycy - 25 mm Natomiast półka której szukam ma otwór na sztycę średnicy 40 mm, pod rozciętą nakrędkę z otworkami po obwodzie. Pozdr. Th Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach