Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
thesaurus8

Fabryczne tłumiki

Polecane posty

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem tutaj nowy bo i też niedawno zakupiłem ST2. Mam pytanie czy tłumiki od SS900 będą pasowały do ST2. Chodzi mi o zakup akcesoryjnych tłumików a z tymi do ST2 jest mały problem.

Tak, slyszalem, ze jest problem. Ludzie kupuja...jak sie trafi- uzywki na zagranicznym Ebay'u. Zobaczymy, moze ktos kombinowal z nimi ;-]. Pzdr,Jacxek

Edzio.

Ja swoje do ST4S kupiłem na Ebayu w Angli za śmieszne pieniążki za całe 26f +20f koszty przesyłki w Angli.A  wszystkie ST mają takie same kominy. Opisz co kombinujesz -chcesz kupić bo nie masz ,czy twoje nie brzmią  i chcesz coś zmienić,Ja te co kupiłem w Angli postanowiłem przerobić na przeloty 2 X 50mm a te z mojego zdjąć i zostawić w stanie nie tkniętym czyli ciche  i z katalizatorami dlaczystości spalin ,jakby mi ta przeróbka nie wyszła lub jakbym musiał turystycznie jechać Ducatem w Europe gdzie czepiają się decybeli i czystości spalin ale podejżewam że się nie doczekają takiej wyprawy i że pewnie je kiedyś odsprzedam dalej. Ale jeśli twoje są na miejscu i całe to może by je lepiej przerobić niż następne kupować bo wiem na własnym przykładzie że jak raz założysz te ładnie brzmiące i troche na nich pojeździsz to już nigdy więcej tych orginalnych zakładał nie będziesz. A przeróbka zawsze wychodzi taniej.

oddałem Edziowi swoje arrowy do przeróbki łącznie z końcówkami tłumików. nie moge sie doczekać jak będzie ducat gadał na takich kominach. widziałem pierwsze fotki z roboty nad nimi. Edek to prawdziwy artysta!!!

w sumie też się zdecyduje na ten krok. przy tej cenie Euro i Dolara kupić dedykowane tłumiki do st2 to koszt wynoszący 20 % wartości motocykla. jakaś masakra

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.