thesaurus8 0 Napisano Styczeń 4, 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem tutaj nowy bo i też niedawno zakupiłem ST2. Mam pytanie czy tłumiki od SS900 będą pasowały do ST2. Chodzi mi o zakup akcesoryjnych tłumików a z tymi do ST2 jest mały problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 5, 2009 Tak, slyszalem, ze jest problem. Ludzie kupuja...jak sie trafi- uzywki na zagranicznym Ebay'u. Zobaczymy, moze ktos kombinowal z nimi ;-]. Pzdr,Jacxek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzio 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Edzio. Ja swoje do ST4S kupiłem na Ebayu w Angli za śmieszne pieniążki za całe 26f +20f koszty przesyłki w Angli.A wszystkie ST mają takie same kominy. Opisz co kombinujesz -chcesz kupić bo nie masz ,czy twoje nie brzmią i chcesz coś zmienić,Ja te co kupiłem w Angli postanowiłem przerobić na przeloty 2 X 50mm a te z mojego zdjąć i zostawić w stanie nie tkniętym czyli ciche i z katalizatorami dlaczystości spalin ,jakby mi ta przeróbka nie wyszła lub jakbym musiał turystycznie jechać Ducatem w Europe gdzie czepiają się decybeli i czystości spalin ale podejżewam że się nie doczekają takiej wyprawy i że pewnie je kiedyś odsprzedam dalej. Ale jeśli twoje są na miejscu i całe to może by je lepiej przerobić niż następne kupować bo wiem na własnym przykładzie że jak raz założysz te ładnie brzmiące i troche na nich pojeździsz to już nigdy więcej tych orginalnych zakładał nie będziesz. A przeróbka zawsze wychodzi taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 5, 2009 oddałem Edziowi swoje arrowy do przeróbki łącznie z końcówkami tłumików. nie moge sie doczekać jak będzie ducat gadał na takich kominach. widziałem pierwsze fotki z roboty nad nimi. Edek to prawdziwy artysta!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thesaurus8 0 Napisano Luty 8, 2009 w sumie też się zdecyduje na ten krok. przy tej cenie Euro i Dolara kupić dedykowane tłumiki do st2 to koszt wynoszący 20 % wartości motocykla. jakaś masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbyszek 0 Napisano Marzec 1, 2014 Takie tłumiki się pojawiły, ciekawi mnie Wasza opinia... http://allegro.pl/wydech-tlumik-huzar-do-ducati-st-2-i4019286074.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misza 0 Napisano Marzec 1, 2014 Takie tłumiki się pojawiły, ciekawi mnie Wasza opinia... http://allegro.pl/wydech-tlumik-huzar-do-ducati-st-2-i4019286074.html Mnie się podoba dbałość o szczegóły. Optyczna jakość spawów, estetyczna obejma z gumą. Pozytywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 1, 2014 i nawet fajnie graja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach