wilu 0 Napisano Sierpień 19, 2009 niektorzy go znają http://www.allegro.pl/show_item.php?item=718895134 pozrdo wilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no i ST-ek poszedł :( w rece kumpla :) co ja bede teraz robił :?: :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 biegł do dealera i zamawiał Multi 1200 ???? :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no i ST-ek poszedł :( w rece kumpla :) co ja bede teraz robił :?: :shock: Właśnie jakie plany na sezon!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 nie multi nie w moim stylu a na sezon pozostaje czekanie do lipca, jade wtedy do usa do kuzyna i tam czeka monster 8-) :mrgreen: jaki? wkrotce sie okaze a na meeting niewiem, pucha albo pozycze st od kumpla ktoremu sprzedalem dzis hehehee :lol: pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 nie multi nie w moim stylu a na sezon pozostaje czekanie do lipca, jade wtedy do usa do kuzyna i tam czeka monster 8-) :mrgreen: jaki? wkrotce sie okaze a na meeting niewiem, pucha albo pozycze st od kumpla ktoremu sprzedalem dzis hehehee :lol: pozdro Chyba trudna decyzja była, do lipca dużo czasu, ale z tym pożyczeniem dobrze wymyśliłeś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 nie multi nie w moim stylu a na sezon pozostaje czekanie do lipca, jade wtedy do usa do kuzyna i tam czeka monster 8-) :mrgreen: jaki? wkrotce sie okaze a na meeting niewiem, pucha albo pozycze st od kumpla ktoremu sprzedalem dzis hehehee :lol: pozdro Chyba trudna decyzja była, do lipca dużo czasu, ale z tym pożyczeniem dobrze wymyśliłeś ;) niestety musialem, co by dolara zakupic przed wakcjami jak najwiecej, podobno notowania $ rosna a duka koles i tak bedzie malo jezdzil wiec po co ma sie marnowac :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TYNA 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 :shock: Dopiero zauważyłam ten wątek. Wilu gratuluję i czekamy na amerykańskiego potworka :)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 a na sezon pozostaje czekanie do lipca, jade wtedy do usa do kuzyna i tam czeka monster 8-) :mrgreen: Będę tam za dwa tygodnie. Podaj miejsce, to może nagniemy trasę, coby looknąć osobiście a nie przez ocean :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 monster spier... z talerza razem z kasą, typek wystawił aukcje na ebayu pod fałszywym kontem, jak sie okazało sprzedał też tak 1098, narazie sprawa w toku, wszystko sie wyjasni początkiem maja :evil: tym czasem szukam nowej sztuki... franek musiał byś sporo nagiąć trasy do Baltimore, lepiej zacząć od razu z wybrzeża :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 monster spier... z talerza razem z kasą, typek wystawił aukcje na ebayu pod fałszywym kontem, Mam rozumieć, że popłynęlo Ci trochę kasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 tak troszeczke :evil: sprawa jeszcze w toku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 :cry: :evil: Trzymam kciuki za pozytywny koniec :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Maj 24, 2010 sprawa zakonczona, ebay zwrócił kase a ja mam monstera nie z tej aukcji oczywiscie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 24, 2010 sprawa zakonczona, ebay zwrócił kase a ja mam monstera nie z tej aukcji oczywiscie :mrgreen: taa? poka poka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach