Furious 0 Napisano Marzec 26, 2012 Grubo panie, grubo :P Gratulacje :) Jakieś wykresy z hamowni, bo potencjał spory widzę? Jest wykres na 180km, wkleję przy okazji. Nie wierze, tyle to moze miec R-ka dobrze zrobiona :roll: DIN czy SAE? Na silniku czy kole? zwłaszcza że to dziesiątka. W papierach bodaj 160 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
01franki 0 Napisano Marzec 26, 2012 Gratuluje wyboru ;) Dokladnie taki sam jak moj... :) I po sasiedzku...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 26, 2012 Oscar, gratuluję, piękna sztuka, pisz o wrażeniach z jazdy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 27, 2012 Oscar, gratuluję, piękna sztuka, pisz o wrażeniach z jazdy ;) Sprzedający ma mi jeszcze wysłać parę dokumentów, faktur, itp. m.in. wykres, jak będę miał, to wkleję. Wrażenia super, w porównaniu z RSV czuć sporo większą moc, pierwsze dwa biegi są "wheelogenne", nie czuć dziury w krzywej (pewnie przez pełny wydech i powercommandera), bardzo zwrotny, czuć "lekkość" maszyny, prowadzi się jak 600-ta. Bardzo dużym minusem jest zdecydowanie zbyt długie przełożenie.... Ronda i wolne zakręty trza brać 1-ką, nawet termi nie wyeliminował szarpania. Poza tym mam pytanie czy to normalne że bardzo długo się nagrzewa? Zanim osiągnie swoją temperaturę roboczą, mija naprawdę sporo czasu. Tak ma być? Korzystając z okazji chciałbym przede wszystkim podziękować za pomoc, doradztwo i zaangażowanie w realizacji mojego motoryzacyjnego marzenia. Serdeczne dzięki zwłaszcza dla EnZo, Pablo i Franza!!! Przy pierwszej lepszej okazji stawiam dużego browara! pzdr dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 27, 2012 Gratulacje zacnego rumaka. Co do grzania to tak ma być ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 27, 2012 Gratulacje zacnego rumaka. Co do grzania to tak ma być ;) Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 27, 2012 Oscar, gratuluję, piękna sztuka, pisz o wrażeniach z jazdy ;) Sprzedający ma mi jeszcze wysłać parę dokumentów, faktur, itp. m.in. wykres, jak będę miał, to wkleję. Wrażenia super, w porównaniu z RSV czuć sporo większą moc, pierwsze dwa biegi są "wheelogenne", nie czuć dziury w krzywej (pewnie przez pełny wydech i powercommandera), bardzo zwrotny, czuć "lekkość" maszyny, prowadzi się jak 600-ta. Bardzo dużym minusem jest zdecydowanie zbyt długie przełożenie.... Ronda i wolne zakręty trza brać 1-ką, nawet termi nie wyeliminował szarpania. Poza tym mam pytanie czy to normalne że bardzo długo się nagrzewa? Zanim osiągnie swoją temperaturę roboczą, mija naprawdę sporo czasu. Tak ma być? Korzystając z okazji chciałbym przede wszystkim podziękować za pomoc, doradztwo i zaangażowanie w realizacji mojego motoryzacyjnego marzenia. Serdeczne dzięki zwłaszcza dla EnZo, Pablo i Franza!!! Przy pierwszej lepszej okazji stawiam dużego browara! pzdr dawid Będzie okazja ogladnąć to cudo w Bielsku na otwarciu salonu ;) Oskar, mam nadzieję, że przyjedziesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 29, 2012 Będzie okazja ogladnąć to cudo w Bielsku na otwarciu salonu ;) Oskar, mam nadzieję, że przyjedziesz... No ba, pewnie że będę :mrgreen: Niech tylko pogoda dopisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Marzec 29, 2012 No widzisz, teraz Ty masz a ja nie mam - jakie to życie potrafi być przewrotne :) Oby służył dużooo, dużooo dłużej nie mój :) Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 29, 2012 No widzisz, teraz Ty masz a ja nie mam - jakie to życie potrafi być przewrotne :) Oby służył dużooo, dużooo dłużej nie mój :) Pozdro Nie bój żaby enZo, Tobie też kupimy sprzęta, przecież mamy już kilka na oku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Marzec 29, 2012 No widzisz, teraz Ty masz a ja nie mam - jakie to życie potrafi być przewrotne :) Oby służył dużooo, dużooo dłużej nie mój :) Pozdro Nie bój żaby enZo, Tobie też kupimy sprzęta, przecież mamy już kilka na oku ;) :thumbup: Co by siodło nie wystygło ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 30, 2012 No widzisz, teraz Ty masz a ja nie mam - jakie to życie potrafi być przewrotne :) Oby służył dużooo, dużooo dłużej nie mój :) Pozdro Jak znam życie i Ciebie EnZo, to w Twoim garażu wkrótce zawita piękna dziesiątka :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 28, 2012 Wrzucam wykres :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 28, 2012 a co toza pireneje w momwncie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Siema miałem się pochwalić a więc chwalę się :D Kilka fotek z dzisiejszej wyprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Aj jaj jaj... najpiękniejszy suprebike ever 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Puki co i na goraco pieczone :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Nice yellow ten 8-) Zaraz się zacznie kupowanie biżuterii stm, cnc, rizoma, ducabike, karbony, tytany itp. itd. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 piękny.... gratulacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 delta81 juz sie zaczelo zanim kupilem motocykl czekala juz w szafie 2 lata zolta koszulka ducati :D pozniej kombinezon, ..... nawet peruke mam zolta :D:D generalnie mam sporo juz gratow do niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 piękny.... gratulacje:) thx :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 10, 2012 delta81 juz sie zaczelozanim kupilem motocykl czekala juz w szafie 2 lata zolta koszulka ducati :D pozniej kombinezon, ..... nawet peruke mam zolta :D:D generalnie mam sporo juz gratow do niego To trza było wybrać nick "Żółty". :mrgreen: Gratuluję sprzęta. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1098 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 bialy nastepne moje posty przed napisaniem skonsultuje z toba .. jestes jak aptekarz normalnie :D:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Jak SS do mnie nie przemawiają ten gada - OGIEŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ... :) Piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach