Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Gość

Pokaż swojego superbike`a.

Polecane posty

Grubo panie, grubo :P Gratulacje :) Jakieś wykresy z hamowni, bo potencjał spory widzę?

Jest wykres na 180km, wkleję przy okazji.

Nie wierze, tyle to moze miec R-ka dobrze zrobiona :roll:

DIN czy SAE? Na silniku czy kole?

zwłaszcza że to dziesiątka. W papierach bodaj 160 ...

Oscar, gratuluję, piękna sztuka, pisz o wrażeniach z jazdy ;)

Sprzedający ma mi jeszcze wysłać parę dokumentów, faktur, itp. m.in. wykres, jak będę miał, to wkleję.

Wrażenia super, w porównaniu z RSV czuć sporo większą moc, pierwsze dwa biegi są "wheelogenne", nie czuć dziury w krzywej (pewnie przez pełny wydech i powercommandera), bardzo zwrotny, czuć "lekkość" maszyny, prowadzi się jak 600-ta. Bardzo dużym minusem jest zdecydowanie zbyt długie przełożenie.... Ronda i wolne zakręty trza brać 1-ką, nawet termi nie wyeliminował szarpania. Poza tym mam pytanie czy to normalne że bardzo długo się nagrzewa? Zanim osiągnie swoją temperaturę roboczą, mija naprawdę sporo czasu. Tak ma być?

Korzystając z okazji chciałbym przede wszystkim podziękować za pomoc, doradztwo i zaangażowanie w realizacji mojego motoryzacyjnego marzenia.

Serdeczne dzięki zwłaszcza dla EnZo, Pablo i Franza!!! Przy pierwszej lepszej okazji stawiam dużego browara!

pzdr

dawid

Oscar, gratuluję, piękna sztuka, pisz o wrażeniach z jazdy ;)

Sprzedający ma mi jeszcze wysłać parę dokumentów, faktur, itp. m.in. wykres, jak będę miał, to wkleję.

Wrażenia super, w porównaniu z RSV czuć sporo większą moc, pierwsze dwa biegi są "wheelogenne", nie czuć dziury w krzywej (pewnie przez pełny wydech i powercommandera), bardzo zwrotny, czuć "lekkość" maszyny, prowadzi się jak 600-ta. Bardzo dużym minusem jest zdecydowanie zbyt długie przełożenie.... Ronda i wolne zakręty trza brać 1-ką, nawet termi nie wyeliminował szarpania. Poza tym mam pytanie czy to normalne że bardzo długo się nagrzewa? Zanim osiągnie swoją temperaturę roboczą, mija naprawdę sporo czasu. Tak ma być?

Korzystając z okazji chciałbym przede wszystkim podziękować za pomoc, doradztwo i zaangażowanie w realizacji mojego motoryzacyjnego marzenia.

Serdeczne dzięki zwłaszcza dla EnZo, Pablo i Franza!!! Przy pierwszej lepszej okazji stawiam dużego browara!

pzdr

dawid

Będzie okazja ogladnąć to cudo w Bielsku na otwarciu salonu ;) Oskar, mam nadzieję, że przyjedziesz...

Będzie okazja ogladnąć to cudo w Bielsku na otwarciu salonu ;) Oskar, mam nadzieję, że przyjedziesz...

No ba, pewnie że będę :mrgreen: Niech tylko pogoda dopisze.

No widzisz, teraz Ty masz a ja nie mam - jakie to życie potrafi być przewrotne :) Oby służył dużooo, dużooo dłużej nie mój :)

Pozdro

No widzisz, teraz Ty masz a ja nie mam - jakie to życie potrafi być przewrotne :) Oby służył dużooo, dużooo dłużej nie mój :)

Pozdro

Nie bój żaby enZo, Tobie też kupimy sprzęta, przecież mamy już kilka na oku ;)

Pozdro

Nie bój żaby enZo, Tobie też kupimy sprzęta, przecież mamy już kilka na oku ;)

:thumbup: Co by siodło nie wystygło ; )

Pozdro

Jak znam życie i Ciebie EnZo, to w Twoim garażu wkrótce zawita piękna dziesiątka :mrgreen:

Siema miałem się pochwalić a więc chwalę się :D

Kilka fotek z dzisiejszej wyprawy.

post-1657-1366038134,4175_thumb.jpg

post-1657-1366038134,7857_thumb.jpg

post-1657-1366038136,4692_thumb.jpg

post-1657-1366038136,608_thumb.jpg

post-1657-1366038136,7124_thumb.jpg

Boa    0

Aj jaj jaj... najpiękniejszy suprebike ever 8-)

Nice yellow ten 8-)

Zaraz się zacznie kupowanie biżuterii stm, cnc, rizoma, ducabike, karbony, tytany itp. itd. :D

delta81 juz sie zaczelo

zanim kupilem motocykl czekala juz w szafie 2 lata zolta koszulka ducati :D

pozniej kombinezon, ..... nawet peruke mam zolta :D:D

generalnie mam sporo juz gratow do niego

delta81 juz sie zaczelo

zanim kupilem motocykl czekala juz w szafie 2 lata zolta koszulka ducati :D

pozniej kombinezon, ..... nawet peruke mam zolta :D:D

generalnie mam sporo juz gratow do niego

To trza było wybrać nick "Żółty". :mrgreen:

Gratuluję sprzęta. :thumbup:

bialy nastepne moje posty przed napisaniem skonsultuje z toba .. jestes jak aptekarz normalnie :D:D:D:

Jak SS do mnie nie przemawiają ten gada - OGIEŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ... :) Piękny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.