Kinga 0 Napisano Wrzesień 9, 2013 Noo, gratulacje Kinga, wreszcie porządna fura na tor!!! Ale żółty sps byłby lepszy :razz: :wink: DesmoQuattro już miałam teraz delektuję się łagodnością testastretty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Wrzesień 9, 2013 Gratulacje Wojtas! Nareszcie częściej będziemy się widywać :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Wrzesień 9, 2013 :mrgreen: mmm niezła dupeczka, ale nie leć w ... :wink: DAWAJ WIĘCEJ! Gratulacje Wojtas! Nareszcie częściej będziemy się widywać :mrgreen: To 748 to zagadka, dziś będę się zaczynał dowiadywać co tam w środku siedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 9, 2013 Bojowa wersja torowa, już mi się podoba. :twisted: W Twoim wykonaniu napewno będzie git! Trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 9, 2013 Gratulacje Wojtas! Nareszcie częściej będziemy się widywać :mrgreen: Taaaaaaaaaaaaa widze choroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Wrzesień 10, 2013 To 748 to zagadka, dziś będę się zaczynał dowiadywać co tam w środku siedzi :) Zagadka już prawie "rozszyfrowana" - a prognozy już tylko lepsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Wrzesień 10, 2013 Zagadka już prawie "rozszyfrowana" - a prognozy już tylko lepsze :) Taa, godzinka w garażu i efekty do końca tygodnia pewnie silnik z ramy wyjedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Wrzesień 10, 2013 O kule, szybki jesteś :mrgreen: pewnie przez ten 'rapidbike' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Wrzesień 13, 2013 A moze by ktos reflektowal na cos takiego kolega zbudowal po godzinach z czesci zamiennych ja tez dalem donacje-waga 125 z aku i plynami 135Hp na walku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 13, 2013 Umieram Kaz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Wrzesień 14, 2013 Zajebisty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 14, 2013 Kopara opada, idę zagrać w totka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Wrzesień 14, 2013 A moze by ktos reflektowal na cos takiego kolega zbudowal po godzinach z czesci zamiennych ja tez dalem donacje-waga 125 z aku i plynami 135Hp na walku. Na DSie? Chcemy więcej szczegółów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 15, 2013 Na DSie? Chcemy więcej szczegółów:) Dawaj............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Wrzesień 17, 2013 Wejdzie na strone ducati edenvale - project bikes 2006 pre-diavel ciekawe kto skopiowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Październik 20, 2013 Jako że chęć miałem na zakup Monstera, przy oglądaniu jednego z nich u Maniaxów przysiadłem się do 749 i to było to. Chwilę zwracałem sobie głowę nawet Japońcami... :roll: I pojawiło się ogłoszenie, wiedziałem że musi być mój. I jest ten na którym siedziałem :twisted: Teraz czeka mnie dużo nauki, przede wszystkim techniki jazdy, pozycji itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 20, 2013 Jako że chęć miałem na zakup Monstera, przy oglądaniu jednego z nich u Maniaxów przysiadłem się do 749 i to było to. Chwilę zwracałem sobie głowę nawet Japońcami... :roll: I pojawiło się ogłoszenie, wiedziałem że musi być mój. I jest ten na którym siedziałem :twisted: IMG-20131016-00041.jpg Teraz czeka mnie dużo nauki, przede wszystkim techniki jazdy, pozycji itd. Ha! Ja chyba znam tą czarnulkę ;-) Gratulacje, niech się sprawuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Październik 21, 2013 Ha! Ja chyba znam tą czarnulkę :wink: Gratulacje, niech się sprawuje. Powinniście czuć się Ojcami Chrzestnymi tego 'związku' :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 21, 2013 Wejdzie na strone ducati edenvale - project bikes 2006 pre-diavel ciekawe kto skopiowal. WTF?? Toż od patrzenia na tą profanację oczy bolą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ducatista Napisano Październik 21, 2013 (edytowany) Powinniście czuć się Ojcami Chrzestnymi tego 'związku' :razz: będzie pan zadowooolooony z darka ;) dobry wybór ale na pierwsze moto lepszy monsterek bo 749 bardziej agresywny co by nie było silnik testastretta ja mam jeszcze pełne termignoni racing wiec lata moto jak po..bany jak przesiadam się z 696 to nie mogę się przez chwilę odnaleźć do tego 749 jest wyższy bardziej się leży kanapa twarda jak deska z kibla a nie jak sofa w monsterze do tego ch..wo widać w lusterkach oby ci ktoś na tyłek nie najechał jak nie zerkniesz 2 razy przy wyprzedzaniu bo widoczność masakra ;( w tym moto dobry na tor ale nie do jazdy na co dzień do tego stopka się wyrabia bo ameliniowa i się przegina często moto się kładzie trza uważać przy stawianiu bo wtedy jest dość mocno pochylony ale idzie to zneutralizować wkręcając śrubkę w stopkę w tym miejscu gdzie się blokuje i jest git Edytowano Październik 21, 2013 przez Ducatista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Październik 21, 2013 Jako że chęć miałem na zakup Monstera, przy oglądaniu jednego z nich u Maniaxów przysiadłem się do 749 i to było to. Chwilę zwracałem sobie głowę nawet Japońcami... :roll: I pojawiło się ogłoszenie, wiedziałem że musi być mój. I jest ten na którym siedziałem :twisted: IMG-20131016-00041.jpg Teraz czeka mnie dużo nauki, przede wszystkim techniki jazdy, pozycji itd. Dupe sobie oparzysz, plecy odmówią posłuszeństwa i jednak stwierdzisz, że japonia to jest to :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) A ja taką oto sztukę zanabyłam w sobotę :mrgreen: Ryśkowo-Jankowa sztuka, dziękuje chłopaki :!: Zdjęcia robione kalkulatorem na szybko, aby się tylko pochwalić :twisted: Niestety brak zdjęc od prawej strony i od tyłka ,ale to się kiedyś naprawi. PS. Miłość kwitnie :D Edytowano Listopad 5, 2013 przez firewoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Listopad 5, 2013 A ja taką oto sztukę zanabyłam w sobotę :mrgreen: Ryśkowo-Jankowa sztuka, dziękuje chłopaki :!: Zdjęcia robione kalkulatorem na szybko, aby się tylko pochwalić :twisted: Miłość kwitnie :D czyżby to była "torowa" maszyna ? - konkurencja dla InterCity ? :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) czyżby to była "torowa" maszyna ? - konkurencja dla InterCity ? :thumbup: 749 idealne na tory ! :mrgreen: Edytowano Listopad 5, 2013 przez topgear68 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Listopad 5, 2013 Torowa niet,ale... - konkurencja dla InterCity ? :thumbup: namówiłeś mnie :D Trzeba cos intensywnie pomyśleć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach