splonka 0 Napisano Wrzesień 26, 2014 dzięki, dzięki - będzie sesja będą fajne foty -wrzucę na bank - na razie oglądam sobie najfajniejszą d....ę w tej szerokości geograficznej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 26, 2014 Fajny pojazdo :) gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Wrzesień 26, 2014 Splonka, gratulacje , sprzęt Kozak! :mrgreen: Fotki muszą być , ale nagraj jeszcze jak to gada ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 26, 2014 Fotki muszą być , ale nagraj jeszcze jak to gada ;) O! to to to! Wlasnie to! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 26, 2014 na razie oglądam sobie najfajniejszą d....ę w tej szerokości geograficznej ;) Powiem Kaśce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 26, 2014 Wracając do tematu :smile: No to bracie zaszalałeś . :shock: Następne to tylko desmosedici RR . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 26, 2014 dzięki, dzięki - będzie sesja będą fajne foty -wrzucę na bank - na razie oglądam sobie najfajniejszą d....ę w tej szerokości geograficznej ;) Świetny motocykl , gratulacje mejt - Xerox w dziewiątkach to najsłuszniejsze barwy sportowe :) . A co do dupci , no nie wiem , moja ładniejsza :p - robimy konkurs na najładniejszy tyłeczek Ducati w klubie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 26, 2014 Zbójecki sprzęt,gratki! Ale to chyba nie 9tki tylko 749 co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Wrzesień 26, 2014 A co do dupci , no nie wiem , moja ładniejsza :P - robimy konkurs na najładniejszy tyłeczek Ducati w klubie ?? :) Marcin ja wyzwanie przyjmuje - daj tylko chwilę muszę ją trochę popieścić ;) Zbójecki sprzęt,gratki! Ale to chyba nie 9tki tylko 749 co? 749 oczywiście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 26, 2014 Ducati 749 nie raz jest tylko, a nieraz aż.... w zależności od warunków...dodam, że moto fajne i fajnie jeździ, szczególnie jak z tyłu założy się 180 tkę... przynajmniej w moich okolicach.... A ten wydech lubię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Wrzesień 27, 2014 Jeszcze raz gratulacje, czekam zeby zobaczyc na zywo:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Wrzesień 28, 2014 wlasnie splonka co za lacka z tylu masz ? to jest 60 wysokosc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samos 0 Napisano Wrzesień 28, 2014 (edytowany) nie pokaze wam, bo mam rozwalony. Musze nabic 10 postow , wtedy wystawie ogloszenie , naprawie i pokaze jak piekna mam maszyne! Notoryczny oftop kolego , ciężko zapracowałeś na punkty Edytowano Wrzesień 29, 2014 przez Moderator004 pkt 28, 29, 31i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 29, 2014 (edytowany) nie pokaze wam, bo mam rozwalony. Musze nabic 10 postow , wtedy wystawie ogloszenie , naprawie i pokaze jak piekna mam maszyne! No to jawnie i oficjalnie ZGŁASZAM jako OT. Temat to "Pokaż...", a skoro nie masz co pokazać, nie masz nic mądrego do napisania, to nie pisz nic. BTW Coś czuję, że nasza społeczność Cię pokocha. I na 100% pomoże. :lolno: Edytowano Wrzesień 29, 2014 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 29, 2014 i M 600 to chyba nie superbike :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 29, 2014 i M 600 to chyba nie superbike :roll: "Są rzeczy na tym świecie, o których się filozofom nie śniło" Może ma M600 przerobionego na SBK ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 3, 2014 (edytowany) No, no, no, Splonka, "umkło" mi Twoje nowe moto. To się pozmieniało. :) Fajowe. :) Ale to będzie zamiast, czy obok Monstera? Edytowano Październik 3, 2014 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Październik 3, 2014 Fajowe. :) Ale to będzie zamiast, czy obok Monstera? Dziękuje :) Monster zostaje - do miasta to idealne moto - 749 będzie na specjalne okazje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 3, 2014 (edytowany) Zazdraszczam. :) Oj, jak ja bym tak chciał - Monster na codzień i jeszcze coś drugiego. Tylko u mnie to "coś drugiego" to raczej nie byłby ścigacz, a coś "podróżniczego (pewnie ST3, albo Multiszkarada). Ale nawet się boję o takim pomyśle wspomnieć mojej lepszej połowie. ;) :D Edytowano Październik 3, 2014 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BicepsVTRsp1 0 Napisano Październik 4, 2014 (edytowany) Teraz pochwalę się jak już wiem jak - Pierwsze Ducati w moim życiu i od razu za szybkie !!! Wydechy jedyne słuszne włoskie Termi , mega hałasujące sprzęgło , fajne sety , frezowana półka kierownicy stompgripy i Barracudy i trochę carbonów . Na górze szimę powstrzymuje Ohlins no i na dole ...no piękny jest złociuśny TTX !!! Jest też śrubka do regulacji wysokości .Napęd supersprox i ciut inne przełożenia ... na 3 ce z gazu podnosi się a to już dla mnie przesada .Nie wyciąga 300 ale za to ... łooo Jezu jak przyśpiesza. Fabryczna szyba to jakieś nieporozumienie - wieje jak diabli dlatego wczoraj założyłem jakiegoś performanca . Pisałem już że żona lubi jeździć ze mną ? Nie na Dukacie - to jest "limitowana " wersja 1 osobowa :mrgreen: !! Aaaa wiem kolory nie takie - ale mogę zmienić tylko całe czerwone to grubsze jakieś takie ... Edytowano Październik 4, 2014 przez BicepsVTRsp1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 3, 2015 Zbliża się..., tzn. już jest i to ja będę się zbliżał. Całość będę mógł pokazać w niedzielę. Na razie jest tablica, a proste działanie matematyczne wskazuje na model :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 3, 2015 848 :D (212 x 4 :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 3, 2015 (edytowany) Zmieniałeś coś w motocyklu ? S-ka powinna mieć z przodu Ohlinsa i w oryginale ma inne koła... DSC_1253.jpg DSC_1163.jpg DSC_1276.jpg DSC_1277.jpg Teraz pochwalę się jak już wiem jak - Pierwsze Ducati w moim życiu i od razu za szybkie !!! Wydechy jedyne słuszne włoskie Termi , mega hałasujące sprzęgło , fajne sety , frezowana półka kierownicy stompgripy i Barracudy i trochę carbonów . Na górze szimę powstrzymuje Ohlins no i na dole ...no piękny jest złociuśny TTX !!! Jest też śrubka do regulacji wysokości .Napęd supersprox i ciut inne przełożenia ... na 3 ce z gazu podnosi się a to już dla mnie przesada .Nie wyciąga 300 ale za to ... łooo Jezu jak przyśpiesza. Fabryczna szyba to jakieś nieporozumienie - wieje jak diabli dlatego wczoraj założyłem jakiegoś performanca . Pisałem już że żona lubi jeździć ze mną ? Nie na Dukacie - to jest "limitowana " wersja 1 osobowa :mrgreen: !! Aaaa wiem kolory nie takie - ale mogę zmienić tylko całe czerwone to grubsze jakieś takie ... Edytowano Marzec 3, 2015 przez Pablo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Marzec 3, 2015 A to nie tradycyjna 10tka? z "S" to bywa jak z "M" w beeemce- więcej po polsce jeździ eMek niż bawarczycy wyprodukowali :) (no ten argument to może nie do końca się u Ciebie sprawdza ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 3, 2015 848 :D (212 x 4 :P ) ciekawe tylko czy 4 x A = EVO :roll: ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach