Marshal 0 Napisano Marzec 3, 2015 A to skrót od AVE :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Marzec 3, 2015 (edytowany) Matematyczne wskazanie na model...... TK 2 ( B ) 1 (A) 2( B ) A.....jak dla mnie to: TAKA BABA......to żeś wymyślił :) . Edytowano Marzec 3, 2015 przez Jarek72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matti 1 Napisano Marzec 3, 2015 E tam... trzeba szukać wśród tych z wydechami 2-in-1-in-2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 9, 2015 Obiecałem zdjęcia w niedzielę i pewnie tak się stanie (niedziela - data nie sprecyzowana), ale narazie zamiast rozpoczęcia sezonu mam trwanie grypy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 10, 2015 Obiecałem zdjęcia w niedzielę i pewnie tak się stanie (niedziela - data nie sprecyzowana), ale narazie zamiast rozpoczęcia sezonu mam trwanie grypy :( :wtf: To nie miałeś kiedy chorować, tylko teraz jak już jeździć trzeba ;-) zdrówka Marshal! czekamy na foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 11, 2015 Przygotowania do sezonu w trakcie... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Marzec 12, 2015 I odpalony :-) Na żywo ta R-ka robi wrażenie, zwłaszcza bez owiewek. Pablo gratuluję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 12, 2015 nie Toruń??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 12, 2015 I odpalony :smile: Na żywo ta R-ka robi wrażenie, zwłaszcza bez owiewek. Pablo gratuluję i pozdrawiam. Dzięki ;) Rzeczywiście na pełnym Termi gada jak należy ;) Panigale naked, niezły pomysł ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 12, 2015 nie Toruń??? Toruń również, właśnie czekam na "ubranie" do moto, które Darkowi udało się załatwić, pomimo braku dostępności w Bolonii ( wielkie dzięki ). Ze wszystkimi trzeba "żyć", przecież Ducatisti, to jedna wielka rodzina... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Marzec 12, 2015 On może tam jutro jeszcze będzie ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 12, 2015 On może tam jutro jeszcze będzie ? ;) Niestety, to był szybki wypad na kilka godzin i powrót do domku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Marzec 12, 2015 Kosa :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 12, 2015 (edytowany) Zajebisty!!! Edytowano Marzec 12, 2015 przez Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 12, 2015 Masakrator \m/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Marzec 12, 2015 Ahh ta Rka - miażdży Idzie na tor czy do cywila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 12, 2015 cieszę się, że nie tylko mi się podoba ;) Będzie multifunkcyjny, czyli na tor i na trasę również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Marzec 12, 2015 nice! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 19, 2015 dzisiaj dotarł prezencik z Bolonii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Marzec 19, 2015 Dobrze to wygląda bez lakieru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 20, 2015 Ładny bak, zostaje w takiej formie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Marzec 21, 2015 Alę Ci zazdroszczę tej Pani, piękny bak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 21, 2015 dzisiaj dotarł prezencik z Bolonii :) ŁAAAŁ :idea: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 21, 2015 Bez lakieru wygląda super, ale zostanie jednak polakierowany. Jeden zbiornik na tor, a drugi do lansu ;) Nie zdecydowałem jeszcze, czy otrzyma oryginalne lakierowanie, czy będzie to radosna twórczość... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach