redfox 0 Napisano Listopad 5, 2012 http://fav.me/d5j55i9 Świetna fota des :D sądząc po przebiegu - Kuba troszkę polatał? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Listopad 6, 2012 Dzięki. Jak widać nie mógł się oprzeć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Listopad 13, 2012 2. http://fav.me/d5kzmnk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Listopad 24, 2012 Kolejne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 24, 2012 moze jakies zdjecia w calej okazalosci .Co on nie ma silnika i kolek .Caly czas tylko ten bak i zegary 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 24, 2012 moze jakies zdjecia w calej okazalosci .Co on nie ma silnika i kolek .Caly czas tylko ten bak i zegary 8-) Nie marudź - pokaż swojego SC, to wtedy my ponarzekamy :lol: des - świetne foty ! Może chcesz się zamienić na Monstera ? ;) Też czerwony :mrgreen: i z takim samym piecem. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 24, 2012 to ja też pochwalę się swoimi fotkami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 24, 2012 Zajefajny. Pablo jeszcze , jeszcze , :shock: . A tak na marginesie to musi być Twój w kalendarzu 2013 jako reprezentant SC . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 24, 2012 dzięki, fajnie, że Ci się podoba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 24, 2012 i jeszcze kilka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 24, 2012 Pablo ! Przy najbliższej okazji będę głosował PRZECIW umieszczaniu przez Ciebie zdjęć. Tak nie może być !! Najpierw wylizany Monster S4RS, teraz SC. Chcesz mnie wpędzić tylko w kompleksy, czy od razu do grobu przez zejście na zawał z zazdrości ??? ;) Zaraz porywam sobie coś na tapetę. I wcale nie będę Cię pytał o zgodę łotrze ! ;) :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 24, 2012 Pablo !Przy najbliższej okazji będę głosował PRZECIW umieszczaniu przez Ciebie zdjęć. Tak nie może być !! Najpierw wylizany Monster S4RS, teraz SC. Chcesz mnie wpędzić tylko w kompleksy, czy od razu do grobu przez zejście na zawał z zazdrości ??? ;) Zaraz porywam sobie coś na tapetę. I wcale nie będę Cię pytał o zgodę łotrze ! ;) :lol: :lol: :lol: Biały, fajnie, że jeszcze wzbudzam emocje, hehe ;) Będzie mi niezmiernie miło znaleźć się u Ciebie na tapecie ;) Poczekaj, jak za kilka tygodni pokażę dopieszczone 848 EVO i 1198 S ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 24, 2012 pokażę dopieszczone 848 EVO i 1198 S Musisz mnie naprawdę nie lubić :cry: No dobij jeszcze czymś, dobij... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 24, 2012 Moj narazie rozkrecony.Ale zapewniam was ze bedzie to najladniejeszy classic na forum.Czekam na nowe klamoty,i w zimowe dlugie wieczory biere sie do roboty.A fotek niewzucam aby niezapeszyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 24, 2012 Ale zapewniam was ze bedzie to najladniejeszy classic na forum. Odważne słowa. :roll: No cóż - pożyjemy - zobaczymy. Przypomina mi się przysłowie:"Krowa, co dużo ryczy - mało mleka daje", ale życzę szczerze powodzenia w zimowych pracach i pełnego sukcesu. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 24, 2012 pokażę dopieszczone 848 EVO i 1198 S Musisz mnie naprawdę nie lubić :cry: No dobij jeszcze czymś, dobij... :lol: Biały, Bro, nie nabijaj się ze mnie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 24, 2012 Z pomoca mini mana moze uda sie ukrecic lepek tej swince i pokazac ja w calej okazalosci na nowy sezon o ile nie bedzie konca swiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Listopad 24, 2012 moze jakies zdjecia w calej okazalosci .Co on nie ma silnika i kolek .Caly czas tylko ten bak i zegary 8-) Będą... za pewien czas :) des - świetne foty !Może chcesz się zamienić na Monstera ? ;) Też czerwony :mrgreen: i z takim samym piecem. :D Dziękuję :) Niestety na zamianę nie ma opcji. Nie oddam mojej ukochanej za żadne skarby! Taka to miłość :P to ja też pochwalę się swoimi fotkami ;) W końcu coś ruszyło w temacie :) BTW Pablo, zdradzisz powód dlaczego zmieniłeś lusterka? Wydaje mi się że te w standardowe pasują idealnie, jednak często widzę na fotach inne. I jeszcze zdradź mi proszę co to za slider ramy, jaki brand? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 24, 2012 moze jakies zdjecia w calej okazalosci .Co on nie ma silnika i kolek .Caly czas tylko ten bak i zegary 8-) Będą... za pewien czas :) des - świetne foty !Może chcesz się zamienić na Monstera ? ;) Też czerwony :mrgreen: i z takim samym piecem. :D Dziękuję :) Niestety na zamianę nie ma opcji. Nie oddam mojej ukochanej za żadne skarby! Taka to miłość :P to ja też pochwalę się swoimi fotkami ;) W końcu coś ruszyło w temacie :) BTW Pablo, zdradzisz powód dlaczego zmieniłeś lusterka? Wydaje mi się że te w standardowe pasują idealnie, jednak często widzę na fotach inne. I jeszcze zdradź mi proszę co to za slider ramy, jaki brand? :) Musiałem dokupić jedno lusterko, ale bardziej podobają mi się okrągłe i chciałem, żeby były czarne, dlatego padło na Rizomę, w Motomaniax dostałem dobrą cenę. Crashpady to Speedymoto. P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Listopad 25, 2012 Pablo, SC jest piekny. i niesamowicie czysty.. to na zime, czy standard u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 25, 2012 Zima nie zima motocykl musi być czyty, to kwestia nie tylko estetyczna, ale i techniczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 25, 2012 zapewniam was ze bedzie to najladniejeszy classic na forum Nie no co za skromność :lol :cry: : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 25, 2012 zapodam swojego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 25, 2012 Parówkowe z tego roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 25, 2012 Ja jestem w trakcie polerowania felg,dorabiania mocowania pod amortyzator skretu,zmiany klamek oraz zbiornikow plynow.Czeka mnie jeszcze serwis amorów .Musze dac mniejsza gestosc oleju moze motorex 2,5 W.Podpuki pod stopy tez mi sie niepodobaja zaloze jakies cnc Roboty przy nim jest co niemiara zeby to ustrojstwo zaczelo wygladac i jezdzic tak jak chce. :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach