Gość Napisano Styczeń 11, 2013 W dziale "Pochwal się swoim SC" czekam cierpliwie, żeby wreszcie zobaczyć tego "najładniejszego SC na forum". I nic. No niestety,pracuje od pon do piątku.I nie mam czasu dlubac przy moto .Moze co niektorzy robia swoje motocykle w 3 dni ,ja do nich nie naleze.Tlumiki sie robia bak sie lakieruje .Wiele innych <font color='red'>[desmo]</font> sie robi.Wiele zeczy mam robione po znajomosci za niewielkie pieniadze i musze poczekac na swoja kolej bez nazucania sie .Do sezonu mam jeszcze sporo czasu.Nie badz taki niecierpliwy.Wszystko w swoim czasie.Nie bede zasmiecal forum zdjeciami z rozkreconym moto .Wole zrobic zdjecia jak zostanie zrobione przynajmniej polowa roboty.Taki kaprys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 11, 2013 tak się czuje Sport Classic na torze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 11, 2013 Pablo zdaje sobie sprawe ze SC jest stworzony na tor i doskonale sie tam czuje .Poprostu sie zgrywam. Co do twojej sztuki myslales nad owiewką.Prawdopodobnie uda mi sie takową stworzyc z wlokna weglowego,musze niestety liczyc na uprzyjmosc minimana (on takowa posiada) .Zrobilbym na jego podstawie forme z ktorej bedzie mozna zrobic pare sztuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 11, 2013 Wszystko zależy od ceny. Mam małą carbonową owiewkę, którą można zamontować do Classica, ale kupiłem już motocykl na tor, dlatego Classic będzie chyba do innych celów... ;) Jeszcze zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 11, 2013 tak się czuje Sport Classic na torze :) Pierwsza fotka bajka robi wrażenie. Szkoda gruzować takiego sprzęta, a z fotki widać że gryz będzie na pewno... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 11, 2013 tak się czuje Sport Classic na torze :) Pierwsza fotka bajka robi wrażenie. Szkoda gruzować takiego sprzęta, a z fotki widać że gryz będzie na pewno... :D Rzeczywiście, facet na Paul'u Smart daje do pieca, aż miło popatrzeć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 11, 2013 Jak bede cos takiego produkowal to napewno zrobie po kosztach.Musze kupic tkanine na metry wtedy wychodzi taniej.Dla sztywnosci polaminuje 2 razy.2 laminat polaczy stelarze na srubki.Na calosc lakier bezbarwny.Mozna zrobic tez bez lakieru jezeli forma wyjdzie ladnie .Aczkolwiek wyjdzie gladki mat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 13, 2013 Wprawdzie to nie mój motocykiel, ale też niczego sobie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 13, 2013 troche doinwestowana wersja.Niezle zgrane kolory do calosci.No i ta owiewka.Co to za tumiki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 13, 2013 Co to za tumiki?? 1:20 Zard Titanium - napisane po amerykańsku, to mogłeś nie odczytać ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Styczeń 13, 2013 Co to za tumiki?? 1:20 Zard Titanium - napisane po amerykańsku, to mogłeś nie odczytać ;) :lol: tlumiki super, wygladaja lepiej niz te Zard do monoposto moim zdaniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 13, 2013 no tak w koncu nie umiem angielskiego. 8-) od tego mam czlowieka :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 13, 2013 no tak w koncu nie umiem angielskiego. 8-)od tego mam czlowieka :lol: Może tylko własne OCZY trzeba mieć i umieć przepisać to, co się widzi. No, ale jak się szuka do wszystkiego "człowieka", potrafi tylko zadać pytanie i czekać na podanie na tacy...oj...nie wróżę tu sukcesów... Skruszony, poddaję się karze za OT, bo nie pochwalę się swoim SC gdyż nie posiadam, nie mówiąc już, żeby był najładniejszy gdziekolwiek :lol: :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 13, 2013 Nie karmie trola :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 13, 2013 Wiesz co ? Twojego SC nie widziałem, za to wiele już o nim słyszałem - głównie od Ciebie. :lol: Widzę natomiast Twoją "działalność": a gdzie cynkujecie śrubki, a jakie to tłumiki, a na żaden sezon Monstra nie poskładasz, bo na cegłach stoi. Widzę, że chyba Tobie Bieber podpowiada...jak zostać trolem ;P i z powodzeniem nałapać "przyjaciół". Pewnie, że wiaderka i łopatki mi nie zabrałeś, bo JA już daaaaawno z piaskownicy wyrosłem (wiek mam podany w profilu, żeby nie było wątpliwości - a jak tam u Ciebie - bo nie widzę, czy już pełnoletni jesteś ?) To, że edytowałeś post zanim napisałem odpowiedź na poprzednią jego wersję bardzo mnie smuci. Czytający mieliby jasność sytuacji. Ale ci, którzy mnie znają - choćby tylko z Forum - nie będą mieli problemu z oceną mojej osoby. EOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 13, 2013 Co to za tumiki?? 1:20 Zard Titanium - napisane po amerykańsku, to mogłeś nie odczytać ;) :lol: Biały ma rację, to tytanowy NCR robiony przez ZARD'a. Komplet kosztuje około 4 tys. USD ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 13, 2013 To czy jestem pelnoletni czy tez nie to moja sprawa .Z tego co wypisujesz to jednak dzieciak jeszcze jestes .Nie bede odpieral twoich slownych przepychanek .A twoje zaczepki na moj temat naruszaja regulamin. forum.Na razie to sie niczym nie popisales.A temat brzmi pochwal sie swoim SC. Nie czytasz ze zrozumieniem .A takie zeczy wynosi sie ze szkoly podstawowej.Sama nazwa tematu pozwala na chwalenie sie sprzetem lepszym gorszym ,zalezy na co kogo stac .No ale ciebie to bardzo boli .Mysle ze pompka do penisa powinna zalatwic sprawe.I obaj bedziemy zadowoleni .Ja bede mial spokoj ,ty nie bedziesz trolowal.Zastanow sie ,moze warto skozystac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Styczeń 14, 2013 To czy jestem pelnoletni czy tez nie to moja sprawa .Z tego co wypisujesz to jednak dzieciak jeszcze jestes .Nie bede odpieral twoich slownych przepychanek .A twoje zaczepki na moj temat naruszaja regulamin. forum.Na razie to sie niczym nie popisales.A temat brzmi pochwal sie swoim SC. Nie czytasz ze zrozumieniem .A takie zeczy wynosi sie ze szkoly podstawowej.Sama nazwa tematu pozwala na chwalenie sie sprzetem lepszym gorszym ,zalezy na co kogo stac .No ale ciebie to bardzo boli .Mysle ze pompka do penisa powinna zalatwic sprawe.I obaj bedziemy zadowoleni .Ja bede mial spokoj ,ty nie bedziesz trolowal.Zastanow sie ,moze warto skozystac. Na twoim miejscu wziął bym sobie do serca zasadę - "Lepiej nie mówić nic, niż powiedzieć za dużo...". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 14, 2013 a ja mysle ze powoli off top sie robi i jakies slowne przepychanki .Ostanie posty zaczynaja wnosic poprzez niektórych nowe wątki nieodpowiednie dla dzialu.Oraz prowokacje ponizej wora.Ja pasuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 14, 2013 takie zeczy wynosi sie ze szkoly podstawowej. No właśnie :lol: Mysle ze pompka do penisa powinna zalatwic sprawe Z własnego doświadczenia proponujesz ? Sama nazwa tematu pozwala na chwalenie sie sprzetem lepszym gorszym ,zalezy na co kogo stac .No ale ciebie to bardzo boli "Boli" mnie Twoja postawa na forum, co wyraźnie napisałem (po polsku) wyżej, ale najwidoczniej Nie czytasz ze zrozumieniem Ostanie posty zaczynaja wnosic poprzez niektórych nowe wątki nieodpowiednie dla dzialu. No przecież nic innego nie robisz np. w "Pokaż swojego Monstera" Ja pasuje . Oby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Luty 18, 2013 P.Smart z tlumnikiem Zard dzwiek jak traktor Ursus 130 dB.Dziala wspaniale w korkach miejskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 18, 2013 :shock: o w desmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2013 KAZ zaczynam sie ciebie bać :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 18, 2013 Kaz - czy to kolejne sztuki które Ci się pod avatarem nie mieszczą ? Błagam adoptuj mnie :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Luty 18, 2013 Ha,ha,,te dwie sztuki beda na spszedasz za 10/15 lat MH ma 0 km,PS 600 km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach