Włodi 0 Napisano Luty 19, 2013 Sporo tego chwalenia się jak na początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 19, 2013 :lol: Sporo tego chwalenia się jak na początek. :lol: :D :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Kwiecień 26, 2013 :lol: :lol: :D :lol: Parówka po przeglądzie i przewietrzeniu genialna od 2008:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Kwiecień 26, 2013 Te Termosy w niej są genialne :D Chciałbym takie w moim Monsterze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 26, 2013 Fajny klasyk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 27, 2013 A przypomnijcie mi proszę, dlaczego taki ładny motocykl nazywacie tak niezbyt ciekawie kojarzącym się niektórym epitetem Parówka... Przecież to nie moto na pedały .... :sick: Wczoraj przetestowaliśmy z Ryśkiem GT 1000 i SC 1000S na trasie, Jedwabne - Białystok ( 500 lecie Podlasia). SC 1000 S wyciągnęła 140 licznikowe...nieźle, jak na nieSuperbika... Oczywiscie mowa o milach... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Kwiecień 29, 2013 Archie , bellissima. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 3, 2013 A przypomnijcie mi proszę, dlaczego taki ładny motocykl nazywacie tak niezbyt ciekawie kojarzącym się niektórym epitetem Parówka... Przecież to nie moto na pedały .... :sick: Wczoraj przetestowaliśmy z Ryśkiem GT 1000 i SC 1000S na trasie, Jedwabne - Białystok ( 500 lecie Podlasia). SC 1000 S wyciągnęła 140 licznikowe...nieźle, jak na nieSuperbika... Oczywiscie mowa o milach... Pozdr. J-999 leciałem do Brna na maxie na Parówce:) genialna ta bańka jest! a Parówka? czerowna okrągła:) i gorąca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Lipiec 30, 2013 Wprawdzie nie jestem godzien w grono właścicieli SportClassica wstępować, gdzieżby mi tam do wypasionych, złociutkich zawieszeń itp. No ale mówi się trudno jest skromnie, ale jest - GT1000. Zmiany w stos. do serii: - bagażnik - stelarze pod sakwy - stelarze były, a wychodzi, że sytem zastosowany przez D.P. to klik fix, więc zakupiłem też niewielkie sakwy pod klik fixy właśnie - zegary od SC 1000 Paul Smarta - układ wydechowy Shark z komputerem od SC 1000 Paul Smarta. Chodzi fajnie, ryczy fajnie. Ende. http://bikepics.com/pictures/2582282/ http://bikepics.com/pictures/2582284/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 30, 2013 Łomżing pełną gębą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Lipiec 30, 2013 Owszem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Lipiec 30, 2013 nareszcie pokazał się! zajesuper szerokości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Lipiec 30, 2013 Ale tu długo cisza była :) Ładny, stylowy i ma polerowany wydech ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Lipiec 30, 2013 No z tym polerowaniem to nie bardzo, za leniwy jestem. Wydech natomiast fajny, bo lekki i normalnie w GT nie występujący nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Lipiec 30, 2013 Czekamy na sesje foto, bo mało widać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Lipiec 30, 2013 Ano mało... ;) Wysłane z mojego XT910 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Lipiec 30, 2013 Faktycznie długa cisza tu panowała . Też proszę o sesję moto . Każdy z wielkiej trójki jest super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 31, 2013 pochwale sie w koncu.. Znany z forum classic, ktory stał do niedawna w motomaniax.pl razem z bratem bliźniakiem. Z ciezkim sercem pozbywalem sie monstera, mam nadzieje, ze ten pozwoli mi zapomniec o tesknocie ;) Jego bliźniak jest jeszcze bardziej hardcorowy, z racingowym wydechem i niskimi cliponami, polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 31, 2013 Graty. Classiki mają coś w sobie co nie pozwala przejść obok nich obojętnie. Czy to jest mono czy biposto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Sierpień 31, 2013 No. Fajowski . Ale nie wiem czy aparat oszczędzasz czy lenistwo Cię ogarnęło . Zrób jakąś sesję niech nacieszę moje oczy . Oglądanie SC kumpli którzy już śmigają to dla mnie motywacja do wytężonej pracy przy moim. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 31, 2013 nie mialem jeszcze kiedy ;) poczekam na ladna jesienna scenerie.. monoposto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Sierpień 31, 2013 Moj niestety w naprawie .Ale bedzie juz sucharek zalozony i nowe heble brembo.Jak odbiore to sie pochwale parówą.Janolf oczekuje od ciebie fot kółek jestem ciekaw efektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 Postanowiłem mimo, że jest jeszcze nieukończony mój SC, zamieścić parę zdjęć mojego projektu. Koła są chwilowo zapożyczone od junaka, bo oryginały pójdą do przeszprychowania. Oszczędźcie mnie w swoich komentarzach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 16, 2013 Na litość boską!!! Bębny od junaka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 Teo. Napisałem że koła założyłem po to żeby spojrzeć na całość . Orginały mają anodowane na złoto rawki , czarne bębny i niklowane sprychy. czekają na złożenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach