Nikewid 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 EEeee prze Pana, zapowiada się smakowity sprzęt. Wiedziałem że będzie na co czekać Graty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 te bebny nawet dobrze wygladaja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 16, 2013 Bardzo fajnie się zapowiada!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Wrzesień 19, 2013 koła Junakowe czad! serio widziałem do HD takie nakłądki na tarcze imitujące bębny, chętnie bym takie zamontował do Triumpha, wiem chłodzenie, ale.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) Janek ja u siebie zamocowalem juz zaciski od brembo.Jak zrobisz u siebie to cyknij fotki. Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 19, 2013 Janek ja u siebie zamocowalem juz zaciski od brembo.Jak zrobisz u siebie to cyknij fotki. A jakie były wcześniej, jeżeli nie Brembo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Wrzesień 20, 2013 brembo baby's shit :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 20, 2013 brembo baby's shit :razz:chyba nie zlapalem dowcipu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Wrzesień 20, 2013 zwłaszcza że są brembo w oryginale:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 20, 2013 zwłaszcza że są brembo w oryginale:)dokladnie. J zmienilem na czterotloczkowe Brembo, ale w oryginale tez sa Brembo dwutloczkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Wrzesień 20, 2013 czyli mamy takie same :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudy 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Pozdrowienia z Kalisza od Sport 1000 biposto z 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 26, 2013 Pozdrowienia z Kalisza od Sport 1000 biposto z 2008 bry, zapodaj foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 26, 2013 Cześć . Fotki miło widziane. Zapraszam do powitalni. Musisz się również przedstawić wszystkim. Pozdrowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Wrzesień 26, 2013 tak dokladnie trzeba sie przedstawic, pokazac foty, dac numery karty kredytowej ,pokazac zone dzieci ewentualnie babcie albo dziadka.No i jak masz w garażu. :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 26, 2013 tak dokladnie trzeba sie przedstawic, pokazac foty, dac numery karty kredytowej ,pokazac zone dzieci ewentualnie babcie albo dziadka.No i jak masz w garażu. :twisted: Nie "trzeba", a "wypada". - janolf napisał "mile widziane" :!: To dokładnie tak, jak z "Dzień dobry" - nie ma obowiązku mówienia tych słów na przywitanie i narzuconego w żadnych przepisach - to świadczy tylko o wychowaniu, kulturze i inteligencji. A ja ciągle czekam na Twoje zdjęcia, żeby zobaczyć najładniejszego SC na tym forum. :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudy 0 Napisano Październik 1, 2013 (edytowany) bry, zapodaj foty Sorry ale jak się do odpowiedzi dodaje zdjęcie:-) za diabła nie wiem jak podpiąć załącznik ze zdjęciem, sorry nie jestem debilem ale nie mam pojęcia jak to zrobić :smile: Nie "trzeba", a "wypada". - janolf napisał "mile widziane" :!: To dokładnie tak, jak z "Dzień dobry" - nie ma obowiązku mówienia tych słów na przywitanie i narzuconego w żadnych przepisach - to świadczy tylko o wychowaniu, kulturze i inteligencji. A ja ciągle czekam na Twoje zdjęcia, żeby zobaczyć najładniejszego SC na tym forum. :P :D Ciągle wymaga sporo pracy, ale właśnie po to go kupiłem... Cześć . Fotki miło widziane. Zapraszam do powitalni. Musisz się również przedstawić wszystkim. Pozdrowienia. już wiem, sam znalazłem. edycja postu Regulamin, pkt. 28 Edytowano Październik 2, 2013 przez Moderator003 pkt.28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 2, 2013 co to za model Termignoni ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 2, 2013 Piękny classic! Gratuluję! Pozazdrościć! Niech wozi! wymagasz odemnie uczciwości a sam mi walca wciskasz z uśmiechem na twarzy. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudi 0 Napisano Październik 2, 2013 zdjęcie nr 2 i odbijający się w lusterku napis :thumbup: :thumbup: :thumbup: piękny motocykl, wzbudzający uczucie zazdrości ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Październik 2, 2013 No i oto chodzi :razz: . Piękny , piękny . Co czuję nie powiem . Bdajcie o siebie i szerokiej drogi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudy 0 Napisano Październik 2, 2013 co to za model Termignoni ??? Wiesz co tak naprawdę to nie wiem, Sam się zastanawiałem. Jak go kupiłem to na takich już był. To są chyba od sr2 ale nie mam pewności. Gadają super. Poczatkowo chciałem je zmienić na oryginały od SC ale cyfra mnie przeraziła, a po odklejeniu tych niebieskich naklejek wyglądają ok. teraz szukam takich czarnych naklejek Termi - ale nie tak prosto je dostać. Przez zimę kolektory zrobię w czarnej ceramice i będzie bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Październik 2, 2013 S2R ma mniejsze tlumiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Październik 2, 2013 Ładny .Taki jak moj :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudy 0 Napisano Październik 2, 2013 S2R ma mniejsze tlumiki. chyba masz rację, grunt że spaliny nimi wylatują :razz: . Leci ktoś Sportem na zlot w ten weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach