firewoman 0 Napisano Marzec 28, 2014 A ja na punkcie takich dzieł mam wieeelkiego zajoba :) I pomimo,że nie znam osobiście Pablo, to bardzo mu kibicuję , zazdroszczę i duże uznanie za robotę i serce w to włożone. Suuper to wszystko się prezentuję ! PS.A niektóre denne komentarze to olać ciepłym moczem :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 28, 2014 Dzięki wszystkim za słowa uznania, za "konstruktywna" krytykę również ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Marzec 28, 2014 Niestety nie wiem jak wygladaja lusterka rizomy .Bo sie nie anonizuje przed zdjeciami tej firmy.Ale dobrze ze wyprowadziles mnie z bledu. też się nie anonizuję:) a projekt genialny!wreszcie wypieszczony Sport od A do Z! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 22, 2014 Monoposto jeszcze w trakcie modyfikacji, dlatego w jego ubranie został zaopatrzony mój Biposto, a może tak już zostanie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Kwiecień 22, 2014 Dobrze wyglada :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 22, 2014 Wooooo na drugim zdjeciu z tyłu wyglada genialnie, pierwsze zdjecie bardzo zakłamuje proporcje i wygląda motocykl jakos karykaturalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 22, 2014 to prawda, fotka w towarzystwie RS-a Wila jest chyba lepsza. Na pierwszym zdjęciu wali po oczach zbiornik, który wygląda na większy niż jest w rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Kwiecień 22, 2014 Pablo . Brak mi słów. Jest kosmiczny. Super . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Kwiecień 22, 2014 Ja już Ci mówiem że syf straszny szit kiła i mogiła... ...i o takie motocykle w tym całym dłubaniu chodzi !!! :) NASZE - najkochańsze i najlepsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Kwiecień 22, 2014 Pablo: a jak się sprawują gogle Aviator tez się zastanawiałem nad nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 22, 2014 Super piękny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 22, 2014 Pablo baaaardzo ładne malowanie :clap: :clap: :clap: ps.druga fotka 10pkt i kierowca pod moto ubrany jak należy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Pablo, dobra robota, na żywo będziemy mlaskać w Rybniku :razz: co do drugiej fotki, to zdjęcia Ducati należy robić z prawego profilu, z lewej zawsze jest do d..py :mrgreen: zawsze jak patrzę na moją s4 od strony altka to chcę sprzedać szkaradę, ale jak looknę z drugiej strony od suchara przepraszam ją na kolanach :razz: Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez ducafil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 22, 2014 Pablo: a jak się sprawują gogle Aviator tez się zastanawiałem nad nimi. Aviatory, rewelacja, polecam, warte swojej ceny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Kwiecień 23, 2014 Pablo rewelacja, bardzo mi się podoba Twoja modyfikacja, tak właśnie powinien wyglądać Sportclassik, tylko proszę Cię nie zmieniaj kół jakby Ci przypadkiem ten pomysł wpadł do głowy ;) Tak jak jest jest pięknie :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 23, 2014 Ok, Sportclassic również wg mnie powinien być na szprychowych kołach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 23, 2014 Szprychowe sa jak najbardziej ok, ale te dętki w oryginalnych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 23, 2014 Masz racje Theo, ale warto się czasami pomęczyć z detkami dla takich ładnych kół ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 8, 2014 Modyfikacja "wielozadaniowego" Monoposto w trakcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Maj 8, 2014 Aż się boję obejrzeć go w całości. Super . Otwórz ty swój warsztat i modyfikuj na większą skalę . Widzę że lubisz to . :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 8, 2014 Mówiąc szczerze, myślałem o tym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 8, 2014 mi sie podoba. Oby reszta motorcykla byla zdecydowanie czarna, ew czarna z mala iloscia zlotych dodatkow. Jak najmniej srebra, chromu czy bieli - zepsuja efekt zupelnie. Czerwien na dodatkach tez juz "przedobrzy" sprawe. trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Maj 8, 2014 Aviatory, rewelacja, polecam, warte swojej ceny ;) ulala ...masz Aviator Pilot T1 ..na brązowych szkłach? nie wiem czy dobrze widzę :mrgreen: sam takowe chcę jutro zamówić ..w jedynym polskim sklepie internetowym sprzedającym Aviatory nie słyszeli o brązowych szkłach ...szczerze, tylko w Szwajcarii udało mi się takie znaleźć. Może w swoim classic stylu masz dojścia do dobrego sklepu z felami kineo? Najtaniej znalazłem w niemieckim sklepie tuż za Odrą ..na nasze złotówki to ok 11300zł za komplet ...z jednym wydziwieniem jako czarne szprychy ...bo można jeszcze wydziwić w kolorze jakiś innych części i wtedy cena rośnie na jeszcze bardziej bolesną. kłaniam się na vintage style :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 8, 2014 mi sie podoba. Oby reszta motorcykla byla zdecydowanie czarna, ew czarna z mala iloscia zlotych dodatkow. Jak najmniej srebra, chromu czy bieli - zepsuja efekt zupelnie. Czerwien na dodatkach tez juz "przedobrzy" sprawe. trzymam kciuki! nie będzie już czerwieni ani srebra. Pozostałe elementy, rama, będą czarne. Obręcze kół i piasty czarne, a szprychy w chromie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) ulala ...masz Aviator Pilot T1 ..na brązowych szkłach? nie wiem czy dobrze widzę :mrgreen: sam takowe chcę jutro zamówić ..w jedynym polskim sklepie internetowym sprzedającym Aviatory nie słyszeli o brązowych szkłach ...szczerze, tylko w Szwajcarii udało mi się takie znaleźć. Może w swoim classic stylu masz dojścia do dobrego sklepu z felami kineo? Najtaniej znalazłem w niemieckim sklepie tuż za Odrą ..na nasze złotówki to ok 11300zł za komplet ...z jednym wydziwieniem jako czarne szprychy ...bo można jeszcze wydziwić w kolorze jakiś innych części i wtedy cena rośnie na jeszcze bardziej bolesną. kłaniam się na vintage style :mrgreen: Tak, mam Aviatory, ale kupiłem je w Niemczech na Ebay. W komplecie mam szkła brązowe i żółte. Odnośnie kół, to kontaktowałem się bezpośrednio z Alpiną, zaproponowali mi cenę lepszą niż na Ebay. Nie podjąłem jeszcze decyzji o zakupie, najpierw zobaczę jaki będzie efekt renowacji oryginalnych ;) Edytowano Maj 8, 2014 przez Pablo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach