siman 0 Napisano Marzec 3, 2013 A trafiają się nawet takie ceny: http://archiwumallegro.pl/ducati_kufry_ ... 28113.html Cierpliwości ;) Faktycznie że te wszystkie ceny już o wiele bardziej przystępne :) Będę czekał i szukał okazji. A Ty kupiłeś pod kolor ? Czy malowałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Maj 15, 2013 Przyszedł czas na Star Treka :mrgreen: Pierwsze wrażenia z jazdy bardzo miłe, super się prowadzi, a grzechotanie suchara przyprawiło o zawrót głowy mojego znajomego mechanika nawet zaczął snuć teorie co jest nie tak :mrgreen: :lol: Oby się nie PSUŁ :twisted: Fota na szybkości :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 15, 2013 (edytowany) ładuj piękne fotki !Za ładny jest żeby go nie okazać światu w pełnej krasie !! To mote pięknie brzmi, najlepiej z tego co słyszałem do tej pory :) sucharek cudnie nie dzwoni jak tamburyno, jest zajepisty... Gratuluję jeszcze raz ! najlepiej utrzymana sztuka ST2 jaką widziałem. PS.pomyśl nad obiciem siedzenia w nowe odzienie... taka mała personalizacja... (kanapa jest w ST brzydka niestety) Edytowano Maj 15, 2013 przez martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy Napisano Maj 16, 2013 Gratulacje zakupu, naprawde fajne moto i bedziesz z pewnoscia zadowolony. Czekamy na zdjecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siman 0 Napisano Maj 16, 2013 gratuluje zakupu :-) w moim ST też sprzeglo grzechocze tak że sąsiad jak posłuchał to krótko podsumował : Masz motor do roboty :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 21, 2013 Przyszedł czas na Star Treka :mrgreen: Pierwsze wrażenia z jazdy bardzo miłe, super się prowadzi, a grzechotanie suchara przyprawiło o zawrót głowy mojego znajomego mechanika nawet zaczął snuć teorie co jest nie tak :mrgreen: :lol: Oby się nie PSUŁ :twisted: Fota na szybkości :razz: yyy.jpg Graty Alfone , jak to mówią będziesz Pan zadowolony ;) , ja jestem i to baardzo.. :) ładuj piękne fotki ! Za ładny jest żeby go nie okazać światu w pełnej krasie !! To mote pięknie brzmi, najlepiej z tego co słyszałem do tej pory :) sucharek cudnie nie dzwoni jak tamburyno, jest zajepisty... Gratuluję jeszcze raz ! najlepiej utrzymana sztuka ST2 jaką widziałem. PS.pomyśl nad obiciem siedzenia w nowe odzienie... taka mała personalizacja... (kanapa jest w ST brzydka niestety) ps. Żółtki najładniejsze, ale Siwego ST-ek też niczego sobie..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Maj 21, 2013 Kamyk Ty mnie uprzedziłeś z kupnem Twojego już STka :razz: Muszę jeszcze przebrnąć z serwisem i można latać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 21, 2013 W Skorzęcinie opijemy "kurczaki" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Maj 27, 2013 Taki tam golas :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 27, 2013 Tomek ! taki mi się bardziej podoba ! jes kozok ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Maj 27, 2013 No właśnie też mi się taki podoba :) W zimie chyba będę miał zajęcie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 8, 2013 No właśnie też mi się taki podoba :) W zimie chyba będę miał zajęcie :mrgreen: Tomek, może jutro trasa na Sandomierz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) Faktycznie że te wszystkie ceny już o wiele bardziej przystępne :) Będę czekał i szukał okazji. A Ty kupiłeś pod kolor ? Czy malowałeś ? Nie pod kolor i nie malowałem ;) Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez Shogun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 jaki masz stelaż pod centralny kufer?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 10, 2013 Taki tam golas :razz: h.jpg Jakby jakos ladnie "zakonczyc" ta czasze - byloby MEGA. Naprawde fajnie wyglada to to! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 jaki masz stelaż pod centralny kufer?? Givi Monokey. W bocznych oczywiście przemodzone mocowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 podeślij mi foty na maila [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siman 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 Ja też poproszę o fotki [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 Jakby jakos ladnie "zakonczyc" ta czasze - byloby MEGA. Naprawde fajnie wyglada to to!T No trzeba by mieć wizję na czasze i tył, bo cały tyłek razem z siodłem jest do <font color='red'>[desmo]</font> w takim gołym układzie :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Czerwiec 21, 2013 No więc przepis na połączenie stelaża kufra centralnego Givi ze stelażami bocznymi Ducati jest następujący:1. Wylatują tulejki/dystanse z mocowania Givi. 2. Przednie uchwyty Givi od tej pory są tylnymi uchwytami Givi (zdjęcie nr 1, po lewej). 3. Do bocznych (z przodu) trzeba przyspawać śrubę takiej długości, żeby z drugiej strony mocowania Givi wystarczyło miejsca na nakrętkę (zjęcie nr 3).http://w786.wrzuta.pl/obraz/1C2pDZ2GKRr/dsc00043 http://w786.wrzuta.pl/obraz/4M3VwV9cRQt/dsc00044 http://w786.wrzuta.pl/obraz/7WoxqAZ9zHr/dsc00047 http://w786.wrzuta.pl/obraz/9h9CEZrcqVP/dsc00042 I tyle, bez gięcia czegokolwiek. Jedyne dodatkowe materiały to wspomniane dwie śruby i dwie nakrętki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moto.pasja 0 Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) Moje pierwsze Ducati. Wiecie może gdzie dostać lub jak przerobic wydechy ? ;) Pozdrawiam /** Zapraszam również do Powitalni. Moderator. */ Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Moderator002 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Sierpień 2, 2013 Kolejny Kanarek :) Ładniusi. Mam kilka gratów do niego, jak coś potrzeba służę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Sierpień 2, 2013 pytaj o poprawę brzmienia u Edzia z twierdzy modlin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Luty 26, 2014 Coś cicho w temacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo70 0 Napisano Luty 27, 2014 Kontaktuj się z Edkiem, on przerabiał wydechy w różnych dukatach, także w moim. tel. 506 436 737 ew. [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach