jurjuszi 3 Napisano Kwiecień 15, 2011 W odróżnieniu od Franka bardzo mało mówisz i tańczysz! Bo byłem przerażony :mrgreen: pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 W odróżnieniu od Franka bardzo mało mówisz i tańczysz! Bo byłem przerażony :mrgreen: pozdr .... że odpalił? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 Moja Żabka w akcji.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 16, 2011 No podkład dźwiękowy z górnej półki !! :lol: :lol: :lol: Graty Franek !! Po pierwszej, dość krótkiej trasie (130 km x 2) uważniej zacząłem przyglądać się ST :roll: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Maj 16, 2011 no a u mnie w poprzednim tygodniu koledzy z Motomaniax namieszali :lol: Dzięki Darek za doradzenie - mi się podoba i brzmi równie dobrze :mrgreen: (jak będę miał lepsze zdjęcia to również wrzucę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Maj 19, 2011 kilka kolejnych zdjęć :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 19, 2011 Fajny ST, kanarek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Maj 19, 2011 no z tych "najszybszych" bo żółtych :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filipos 0 Napisano Lipiec 17, 2011 mój żółty kolor zastąpiłem czarnym. na razie w fazie testu - folia termoplastyczna, później może będzie lakierowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Lipiec 17, 2011 tyż ładnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 17, 2011 Po desmomeetingu nabylem troszke bizuterii do mojego ST'ka. Troszke rizomy, troszke ducati performance, troszke ncr :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Widzę coraz bardziej dopieszczone sztuki w tym dziale :angel: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Noo Siwy widzę złoto, srebro,....? :) ładnie ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 18, 2011 Siwy - bardzo gustowne dodatki - pięknie się prezentują! p.s. małżonka nie jest zazdrosna o te błyskotki :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 18, 2011 Duzo customizingu nie da sie przy ST zrealizowac bez totalnej operacji. Ale na desmomeetingu nabralem smaku i co nieco z tego wyszlo. p.s.małżonka nie jest zazdrosna o te błyskotki :twisted: Mam na szczescie wyrozomiala kobiete, podarowalem jej w koncu wymazony woz terenowy :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Moje larwy na tapczanie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Moje cuda :mrgreen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Moje cuda :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 23, 2012 Bella Macchina i mlody mezczyzna wydaje sie rowniez bardzo zadowolony :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robsonick 1 Napisano Kwiecień 24, 2012 No widzę, że po 2 latach przymiarek w końcu wylądowaliście na esteku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 No widzę, że po 2 latach przymiarek w końcu wylądowaliście na esteku :D aaa Seba się uparł, że niby wygodny itd. 999 są sliczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Listopad 4, 2012 wlaśnie od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem ST2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Listopad 5, 2012 pogratulować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 6, 2012 wlaśnie od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem ST2 Fajny sprzet ropuch15, bedziesz z pewnoscia zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziu 1 Napisano Grudzień 27, 2012 Witam wszystkich kierowników od tapczanów już dawno powinienem tu wkleić foto mojego fantasssssstycznego wypoczynku :D Tej zimy mam plan zrobić coś z kapą sprzęgła dajcie swoje projekty , myślę że złoty kolor będzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach