Redjasper 53 Napisano Maj 30, 2017 witamy witamy :) super zakręcony gość! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Maj 30, 2017 A mój kucyk u gumiarza Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Maj 30, 2017 Ramka łowicka widzę została ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Maj 30, 2017 Ramka łowicka widzę została ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ładna to została Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Maj 30, 2017 Dopieszczanko i zaraz lecimy #IOM #TT Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gasior 0 Napisano Maj 30, 2017 Strasznie się cieszę że moja Marysia poszła w dobre ręce! Mam nadzieje do Was wrócić za rok może dwa, jak się oblowie w kraju kwitnącej koniczyny... Planowo na nowym ssie ale to czas pokaże. Chi niech ci służy i cobyś dbał o nią nie gorzej odemnie. No i jesteśmy w kontakcie, bo w trakcie przeprowadzki coraz to nowe szpargaly znajduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 0 Napisano Maj 31, 2017 Jasne jak słońce. Tobie powodzenia życzę i jeszcze raz dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Czerwiec 10, 2017 Wracając z wyspy Man Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Czerwiec 10, 2017 Wracając z wyspy Man Pozdrawiam Jacek Nie wiem dlaczego foto się wcześniej nie załadowało Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balzac 0 Napisano Czerwiec 17, 2017 A co tam masz ??? Pozdrawiam Jacek Coś tam jeszcze zostało. Chętnie oddam :-) PS: Gratuluję wyjazdu na Wyspy Mann :-) tel. na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChomczaS 1 Napisano Czerwiec 30, 2017 To i ja się pochwalę :) pierwsza Włoszka w garażu :) przesiadka z BMW k1200s. Multi już łyka pierwsze kilometry po łódzkich drogach :) Do zobaczenia, Chomik. 1 Paweł Madaj zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Czerwiec 30, 2017 Trip to Terlicko Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Lipiec 31, 2017 Na paddocku Terlicky OkruhPozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 5, 2017 Widzę, że się kolega Tytys rozjeżdża po Rumunii. ;) :D Moja znajoma z Rumunii, z Braszowa właśnie przysłała mi zdjęcie zrobione przez nią z samochodu, podpisane "Ducati from Poland". Wiedziała, że jestem fanem marki. A tu się okazuje, że to ewidentnie moja była Multistrada z jej nowym właścicielem :) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Tytys zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Wrzesień 5, 2017 Widzę, że się kolega Tytys rozjeżdża po Rumunii. ;) :D Moja znajoma z Rumunii, z Braszowa właśnie przysłała mi zdjęcie zrobione przez nią z samochodu, podpisane "Ducati from Poland". Wiedziała, że jestem fanem marki. A tu się okazuje, że to ewidentnie moja była Multistrada z jej nowym właścicielem :) Wysłane z iPad za pomocą TapatalkTak bywa Świat jest mały Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 5, 2017 Teraz tam jesteś? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Wrzesień 5, 2017 Teraz tam jesteś? Wysłane z iPad za pomocą TapatalkWłaśnie się zalogowałem w hotelu Aro-SportPozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Wrzesień 5, 2017 Teraz tam jesteś? Wysłane z iPad za pomocą TapatalkZalogowałem się właśnie w hotelu ARO-Sport Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 5, 2017 A dokąd jedziesz później? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Wrzesień 5, 2017 A dokąd jedziesz później? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDwa dni na miejscu - zwiedzanie pieszo potem na północ na "Wesoły Cmentarz"Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeronimo 6 Napisano Październik 7, 2017 Witam, Od kilku miesięcy w moim domu występuje takie zjawisko. Nie wszystkim w domu się podoba. 2015 MTS1200S; 19k km 1 Paweł Madaj zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 7, 2017 3 godziny temu, Jeronimo napisał: Witam, Od kilku miesięcy w moim domu występuje takie zjawisko. Nie wszystkim w domu się podoba. 2015 MTS1200S; 19k km Zjawiskowa :) 1 Paweł Madaj zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris3m 19 Napisano Październik 9, 2017 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChuckG 1 Napisano Październik 10, 2017 Cześć! Forumowa sztuka, dobrze znana, u mnie od roku już, to się pochwalę Piękna sprawa! 1 Paweł Madaj zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeronimo 6 Napisano Październik 10, 2017 Piękna!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach