Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
KingRider

Rękawice

Polecane posty

Poszukuje rękawic na moto, najlepiej fimy Ducati, może też być alpinestars lub...co polecacie? Dainesy mogą być, ale góra do 500 zł. Rozm. męski XXS lub damski XS kolory: czerwono czarne, czerwono złote.

Kinia, a pamiętasz moje które przymierzałaś w Mszczonowie?

Ostatnio, aby sprawdzić jakość, sprowadziłem na próbę z R&G Racing te w rozmiarze L: http://www.rg-racing.com/RGProducts/pro ... u=GL0002RE

I muszę powiedzieć nieskromnie, że są zajebiste w odniesieniu do ceny 150zł brutto. Nie są długie, posiadają tylko jeden pasek ściągający ale na lato są naprawdę godne polecenia.

Jak chcesz to właśnie robię zamówienie w R&G i mogę domówić w rozmiarze S (powinny być dobre bo widać, że rozmiar jest minimalnie zaniżony)

Pamięta, pamieta do tej pory ręce ją swędzą ;-)

Kinga z tego co wiem z logiem Ducati to Dainese i do tego są najczęściej droższe niż poprostu Dainese.

Theodor - czy to były alpiny? dobrze kojarzę? pamiętam jedynie, że były bardzo wygodne ;-)

Musieli- długie są - to na plus, kolor też wpasowany. Obawiam się tylko czy po dłuższym użytkowaniu nie wyrobi się rzep - w moich tak się stało po 1 sezonie ;-( [ w aukcji było napisane rękawice Ducati, ale chyba tylko napisane ;-) ]

Rafi - Napis D. przydałby się, natomiast jeśli jest spora różnica w cenie, nie zależy mi tak bardzo, w końcu najważniejsza jest jakość produktu...dzięki za info.

Pozdr.

To były SPIDI model STRADA. Rubben ma takie w sprzedazy u siebie.

poprostu Dainese jest drogie, już nie wypominając poprostu Dainese Ducati, poprostu. Darek trochę mnie zaskoczyłeś tą ceną R&G, dobra niska a z tego co się orientuje to firma nie jakiś tam , Kaczka?

Ja mam krótkie na miasto Dainese Ducati i mogę powiedzieć, że są np lepsze od krótkich Alpinestars, które porwały się po pierwszym sezonie.

Mam też długie Dainese ale bez Ducati i wytrzymują jak narazie lepiej niż poprzednie Wintexy.

A były znacznie tańsze niż obrendowane.

Co ciekawe w testach znacznie lepiej wypadają rękawice mniej znanych firm i dużo tańsze.

Ja bym zaproponowal S@S z katalogu tuckerrocky.com ( jest tam też parę ciekawych rzeczy do Ducatów- ale drogie są nie ma co mówić - z casual są koszulki i bejsbolówki...)

wziąłem kombinezon- się mi podoba cholernie i cena prawie jak na studencką kieszeń...wziąłem rozmiar US 42( EU 52)...

Jak porwą mi się rękawice co kupiłem w 2009 to też wezmę S@S...

Pozdr. J-999N.

Zamówione u Musieli R&G :thumbup: zobaczymy jak będą się sprawować

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :-)

To sobie może fundnij już, może na połowę sezonu Ci ściągną... :lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.