Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
musieli

RĘKAWICE R&G Racing, kolory DUCATowe

Polecane posty

Jak w temacie, w tej chwili na stanie rozmiar "L", rękawice są bardzo fajne, jakość zdecydowanie przewyższa cenę. Cena 150zł.

rękawice 1.jpg

rękawice 2.jpg

rękawice 3.jpg

Można gdzieś je pomacać w Wawie? Nie zawracając Tobie zbytnio d... bo masz "Obcego" na nodze.

BTW- jak coś trzeba pomóc, podjechać, załatwić to pisz- w miarę możliwości pomogę.

Generalnie to rękawiczki stacjonują w Sękocinie w naszym przybytku dobrej nadziei, mogę spróbować je teleportować moim wspólnikiem na Ursynów i wtedy macanie (oczywiście owych rękawic) u mnie na kwadracie :mrgreen:

hmmm chyba w koncu wybiore sie do Sekocina to i rekawice "pomacam" a i o crashpadach w koncu pogadam.

(...) A kominy? Mam podjechać do Edhausta?

a ja swoje od Edzia odbieram jutro :) ale jeszcze pojdą chyba na przwiniecie carbonu w drodarze... i beda sliczne jak nowe :D

Odświeżam temat, od poniedziałku będę miał więcej czasu coby pomacać. Gdzie mogę, bo nie wiem? :mrgreen:

Ach Franiu, chętnie - każde odwiedziny miło widziane. Rękawice od jakiegoś czasu leżą u mnie w chałupie, tj. Belgradzka 44/m68. Zapraszam na macanko :lol:

Jak chcesz to podpytaj Kingi - już swoje ma u siebie i obiektywnie powie co o nich sądzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.