musieli 30 Napisano Styczeń 18, 2010 Jak w temacie - jeśli potrzebujesz coś z zacnych i jakże mocno dukatowych akcesoriów firmy RIZOMA - zapraszam, dużo uniwersalnych gadżetów na miejscu (i przybywa z każdą dostawą), z biegiem czasu będę starał się robić zamówienia coraz częściej więc czas oczekiwania będzie na rozsądnym poziomie. Z motocyklowym pozdrowieniem Darek "MUSIELI" Musielak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Darek ile za małe zbiorniczki hamulcowe (czarne) takie jak do tylnego? Myślę o takich dwóch małych na kierownicę do sprzegła i hamulca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 19, 2010 Rafii, przymierzałeś te malutkie zbiorniczki do motocykla? U siebie założyłem ten średni i na motocyklu prawie ginie. Chyba że chcesz uzyskać taki efekt, jakby ich nie było przy pompach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 19, 2010 W sumie to przymierzałem i fajnie to wyglądało. One są podobnej wielkości jak oryginalny sprzęgłowy. Ten co w oryginale jest dla przedniego hamulca IMHO to za duża bania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 19, 2010 Dlatego na hebel założyłem taki dedykowany do sprzęgła, a na sprzęgło właśnie ten malutki. Mocowania do zbiorniczków porobiłem z perforowanej listwy w złotej oxydzie. Tylko u Ciebie są inne pompy i może rzeczywiście to inaczej wyglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 19, 2010 A co sądzisz o tych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 19, 2010 Ciekawy pomysł z mocowaniem. Rozumiem że to 3D jest więc w tym wypadku odpada problem z dostępnością do regulacji widelca. No i własnie różnica w srednicach zbiorniczków jest fajna. Niemniej przy takich zbiorniczkach i gołym motocyklu uważam ze należy je rozsądnie wyeksponować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 19, 2010 Rafi - ten mały zbiorniczek to koszt 175zł. Ale looknij na poniższe i jeszcze się zastanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Musieli ile mnie wyniesie u ciebie: Oba podnóżki kolor czarno-złoty ( opcja, że hamulec czarno-czerwony). ten od biegów z możliwiością zamontowania zapinania biegów odwrotnie...hamulec niech zostanie po staremu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Napisano Styczeń 19, 2010 w koncu bedę musiał uzbroić 848 w takie ładne na kierownicę... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 19, 2010 Musieli ile mnie wyniesie u ciebie:Oba podnóżki kolor czarno-złoty ( opcja, że hamulec czarno-czerwony). ten od biegów z możliwiością zamontowania zapinania biegów odwrotnie...hamulec niech zostanie po staremu? Franz, a czym Ty w końcu powozisz? Bo ja się trochę pogubiłem... 1198? Co do reszty - RIZOMA nie ma podnóżków czarno-złotych :roll: , hamulca czarno-czerwonego też nie uraczysz :roll: , jedynie dźwignia odwrotnej zmiany biegów za 300zł http://www.rizoma.com/Prodotti/zoom.cfm ... PE206B.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 19, 2010 w koncu bedę musiał uzbroić 848 w takie ładne na kierownicę... ;) No przeca akurat Ty już masz ładnie na kierownicach :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Jaro ma klameczki, gripy i balansery, a zbiorniczków nie ma. Za to ma frotki na zbiorniczkach. A własnie Jaro po co są te frotki? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 19, 2010 A własnie Jaro po co są te frotki? :-) Jaro naszykował furę na zimę, latem nie było go widać, a teraz wtapia się w białe tło. Frotki oczywiście zapobiegają gęstnieniu płynu zimą :lol: Znowu wspaniały offtop się robi :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 19, 2010 podążając tropem offtopic Miom zdaniem frotki na zbiorniczkach slużą do ocierania potu z czoła w trakcie przechodzenia przez winkiel :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 19, 2010 podążając tropem offtopicMiom zdaniem frotki na zbiorniczkach slużą do ocierania potu z czoła w trakcie przechodzenia przez winkiel :-) a moim, gdy sie cudem ominie Panią w Tico i berecie wyjeżdzającą z podporządkowanej :shock: Darku chyba 1198. Ta którą, mi zaprezentowałeś na zdjęciu nie da się zamontować na odwrotne zapinanie. Już Pan z Ducati Romford Londyn mnie poprzednio w taką zaopatrzył tylko Perfo Duca. Póżniej Go poprosiłem żeby zamontował i wymiękł. Dlatego miałem w poprzednim Gilles-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Co do frotek są trzy opcje: 1. dla szpanu. 2. W jazdach torowych się je stosuje, żeby zbierały ewentualnie wyciekający płyn hamulcowy :) 3. żeby były pod kolor motocykla i podkreślały osobowość kierowcy :) A jakiego koloru ma Jaro? :) Pasują do 848? BTW w najnowszych motocyklu jest test Ducati 848 - całkiem pochlebny i test porównawczy 1098 vs KTM RC8. słodko się czyta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Napisano Styczeń 19, 2010 A jakiego koloru ma Jaro? :) Pasują do 848? Jaro ma frotki koloru czerwonego (ze starym juz) logo Ducati Corse... :) a służą oczywiście dla szpanu... :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Styczeń 19, 2010 A jakiego koloru ma Jaro? :) Pasują do 848? Jaro ma frotki koloru czerwonego (ze starym juz) logo Ducati Corse... :) a służą oczywiście dla szpanu... :lol: :lol: :lol: Tak myślałam :P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach