ewrzyn82 0 Napisano Styczeń 27, 2010 witam desmo grono poraz pierwszy :) mam pytamko do kolegow od e ss manow mam malego ss 620 kilka sezonow juz nim zrobilem tylko troche juz mlao pod zbiornikiem sie zrobilo , sporo czasu i serducha w to moto wsadzilem trudno sie rozstac , mam na oku silnik od ss 800 :D z odsprzetem i tu pytanko wejdzie w rame ? zdaje sobie sprawe ze to i owotsza bedzie przerobic dorobic ale czy jest sens jak ogolne gabaryty ktos sie orjetuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 27, 2010 Jasne, że da radę. A jak nie to DarkStyks "pogłaszcze" i też wejdzie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 28, 2010 Jak sie dało wsadzić desmoquatrro w monsterka 696 to wszystko się da :D Tylko naprawdę bym mocno przemyślał czy warto. Bo i nakład pracy i finansowy... a efekty raczej niezbyt spektakularne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Hey! Jeśli zmieniać z 620 to tylko powyżej 900 ccm. Jeśli narzekasz na brak mocy po 800 możesz się szybko rozczarować. Chociaż i tak moim skromnym zdaniem lepiej po prostu zmienić motocykl na mocniejszy. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewrzyn82 0 Napisano Styczeń 28, 2010 hm - czasu mam sporo ,jakies tam zaplecze i wiedze skromna. Nie oczekujetez ze 20 km wiecej i moto bedzie mi rwalo z pod <font color='red'>[desmo]</font>, przyjemnoscia dla mnie prucz jazdy jest pogrzebac przy sprzencie posiedziec po glowkowac . Zadajac to pytanie mialem na mysli czy wachacz ma ten sam rozstaw czy glowica mi baku nie podniesie pod zemby i tym podobne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ewrzyn, plis zwróć uwagę na pisownie, bo nie da rady tego czytać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewrzyn82 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Eh -robie co moge KING , ale dzieki za uwage ;) widze jestes bardzo pomocna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Styczeń 29, 2010 wyslij mi @ to przesle Ci pliki z opisem i wymiarami ram wszystkich modeli, posprawdzasz czy dasz rade i co trzeba przerobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach