Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
gilbertxyz

Monster S4R / S4RS Testastretta

Polecane posty

Rafi jak pierdziweczka to polecam jakąś stylowa 250 vespę w GTS!:)

czerwoną - wściekłę rosso mają, mam kolegę w vespa klubie który jeździł monsterkiem ma teraz gts vespę w czerwieni jedyny slad Ducati to wlepki DOC na kuferku no i czerwone podświetlenie zegarków, szybka - zwija się świetnie, w automacie, trzyma 140, schowki w tym na kask i top case, duża szyba, zero deszczu i much, słowem Italia:

polecam

Cieszę się, że moje odczucia potwierdzasz.

Co do lusterek to oryginały wyglądają paskudnie a w ogóle to po co chcesz patrzeć w lusterka??? Z przodu dzieje sie wystarczająco dużo.

poszukam jeszcze duzych okraglych z wczesniejszych modeli :lol:

S4R 998 mimo że bardzo mocny, nie jest tak hardcorowy jak S4 na 916, gdzie jest strasznie twarde zawieszenie, bardzo twarde sprzęgło no i nerwowe prowadzenie w zakrętach..

Miałeś racje, wszystkie nowe Ducati stają się bardziej cywilizowane, bardziej przyjazne masom...

BTW oglądałem w tym tygodniu Streetfighter'a

naprawdę mam bardzo mieszane uczucia.

Uważam, że ta stylistyka to nie jest ta droga.... nie umiałbym chyba na drodze od przodu odróżnić tego motocykla od np Hondy CB1000, albo jakieś innej Kawy.....

Rafi jak pierdziweczka to polecam jakąś stylowa 250 vespę w GTS!:)

czerwoną - wściekłę rosso mają, mam kolegę w vespa klubie który jeździł monsterkiem ma teraz gts vespę w czerwieni jedyny slad Ducati to wlepki DOC na kuferku no i czerwone podświetlenie zegarków, szybka - zwija się świetnie, w automacie, trzyma 140, schowki w tym na kask i top case, duża szyba, zero deszczu i much, słowem Italia:

polecam

THX ale wziąłem od Musielaka Piaggio X9 200ccm też silnik z Vespy :-)

Używka co by low costowo przelatać sezon.

Boa    0

Rafcio, czyli Pjadżjem na Mitingu będziesz :?:

Może ja też swoim przyjadę... :roll:

50cm3, v-max ~85km/h, ale przez 270km takiej prędkości nie utrzymam :lol:

THX ale wziąłem od Musielaka Piaggio X9 200ccm też silnik z Vespy :-)

Używka co by low costowo przelatać sezon.

Te Piaggio, sprawia wrażenie trochę "zwalistego" :lol: , jak się prowadzi w zakrętach ???

O nie skuterka mu nie sprzedam :-)

gilbertxyz - zdziwiłbyś się ale całkiem gładko zakręty bierze. Brakuje lepszych hebelków pomimo, że ma Brembo i dwie tarcze z przodu.

Skuter po pierwszych 100km przejechanych po Wawie oceniam jako zarąbisty antykorek.

I co najlepsze pali przy mojej raczej dynamicznej jeździe może 4l/100km i 130km/h poleci :D (120 na spokojnie, a potem męka)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.