Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Billy

Tuning Lampy na led w monsterku

Polecane posty

Ciekawy sposób na zmianę oryginalnej lampy na ledową. Dodatkowo w opisie jest plik *.dwg dzięki któremu jeśli ktoś ma dostęp do wycinania wodnego może śmiało pobawić się w tunning. pozdr

http://www.sca40.com/led/

mój znajomy właśnie sobię taką zafundował do kawy Z1000 podobno fajnie pali ok. 300zł

Jakby kogoś interesowały takie ledy, czyli płtyka z ledami i takie kierunki w jednej lampie i stop i wogóle to z chęcią odsprzedam za 100zł bo taki komplet posiadam, tą płytkę z ledami .Miałem zamontowaną w MTS a lampę przy rozbieraniu rozwaliłem :) i kupiłem se oryginał

Lampa LEDowa do klasycznego Monstera - czerwone szkło - leży u mnie na półce, właścicielem jest Mikoś, pewnie chętnie się jej pozbędzie w dobrym pieniądzu.

Jestem chwilowa na wsi ale jak wrócę to caś tam zamieszczę, ps. to nie jest lampa, bo ktoś kiedyś sprytny wmontował tą płytke z ledami do oryginalnej lampy MTS ja to zdemontowałem i kupiłem nową lampę a ma całą płytke ledową z okablowaniem pod STOP i kierunki

musieli a masz może gdzieś u siebie obrotomierz do monsterka? taki jak na zdjęciu.

DSCN1435.JPG

Nie, ale daj znać który to rocznik, sprawdzimy cenę obudowy. Czasem oryginalne bywają zadziwiająco tanie.

oto zdjęcia tego co siedziało w środku. Na ebay jest takich płytek od groma. Niestety nie mam jak zademonstrować tego w motocyklu, ponieważ nie mam tu motocykla.

post-106-1366035875,6837_thumb.jpg

post-106-1366035875,84_thumb.jpg

post-106-1366035876,135_thumb.jpg

Lampa LEDowa do klasycznego Monstera - czerwone szkło - leży u mnie na półce, właścicielem jest Mikoś, pewnie chętnie się jej pozbędzie w dobrym pieniądzu.

A jak duży jest ten dobry pieniądz? :D

Gracz18, pasuje lampa od Derbi. Sam mam założoną do swojego monsterka taką ledową dedykowana do sendy.

Zakupiłem taką do swojego monstera, jest na zwykłej żarówce ale efekt jest naprawdę niezły. Mi się podoba. :thumbup:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.