musieli 30 Napisano Luty 8, 2010 Jak w temacie - jak by ktoś chciał to mam na stanie talerzyki do sprężyn suchego sprzęgła, aluminiowe, anodowane: czerwone, czarne, złote i srebrne (po jednym komplecie z powyższych kolorów). W komplecie również nierdzewne śrubki. 140zł za komplecik + przesyłka. No i przypominam, że mam jeszcze sprężyny nierdzewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 8, 2010 Wyślij mi złotą. I obiecane sprężynki, podlicz nr konta i hej, albo może Franek mi odbierze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 8, 2010 Olaboga, normalnie zapomniałem o wysyłce do Ciebie... :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 8, 2010 Dobrze, że mnie masz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 9, 2010 zlote rezerwuje. odbior osobisty ale pod koniec marca jak wroce z podrozy,. howk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 9, 2010 Spokojnie, będę się starał aby wszystkie kolory były w ciągłej sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 9, 2010 Darku!!! apropo,s sprzęgła. Kiedyś coś wspominałeś że bedziesz miał akcesoryjne, aluminiowe kosze do suchosprzęgłowców. Coś słychać w tym temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 9, 2010 Oczywiście, "szary" za 650, czerwony za 890zł, w tydzień mogę sprowadzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach