Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
TYNA

Sprzedam S2R 800 - TYNA / SPRZEDANY!

Polecane posty

Jesteś pierwszym właścicielem? Jaka jest historia motocykla? Jakieś przygody? Pytam, bo mam potencjalnego kupca.

Razem z Kasprem kupiliśmy go jak miał przejechane 800 km, został wówczas sprowadzony ze Szwajcarii. Najpierw jeden sezon jeździł Kasper - zrobił 7 tys, drugi sezon już ja byłam jego właścicielem - przejechałam 5 tys w trzecim tylko 2 tys bo dosiadałam już S4R 8-) . Na 10 -ciu tys przegląd robił Maciej w Motorexie, ( oleje, naciąganie pasków, wymiana płynów). Cały czas na bieżąco wymieniamy olej.

Motor ma widoczne przetarcie z lewej strony na kapie i na tylnym podnóżku, co widać na zdjęciach.

Tyna jakbyś chciała pogadać o tym albo jakis psycholog JEDZIEMY z Frankiem na skinienie :roll: :roll: :roll:

I co kupujesz?

Jakby co jest sprzęt dla Ciebie: http://www.allegro.pl/item958861521_rom ... marek.html

Akurat na WDW coby za Franzem nadążyć :idea:

Franiu wiedziałam, że mogę liczyć na towją fachową pomoc :) haha

Trochę carbonu, wydech Tergminioni dotego Rizoma i mozna na Meetingu nowym motongiem zabłysnąć :lol: 8-)

Tyna jakbyś chciała pogadać o tym albo jakis psycholog JEDZIEMY z Frankiem na skinienie :roll: :roll: :roll:

Frnaz tylko ty mnie zrozumiałeś ten bół - hmmm to było mój pierwszy motong ....tak jakoś dziwnie :?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.