franek 0 Napisano Luty 24, 2010 http://www.allegro.pl/item935365756_now ... ucati.html Nie podbijać ceny proszę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 24, 2010 No no garb do tego plecak i 880 km minimum na raz. dzibek nie martw się ściągne cię z moto :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 24, 2010 Ten plecak na waciki, jak po Wawie będę śmigał. I na Twoje karty kredytowe :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 24, 2010 Mam taki- to akcja sprzed kilku lat Ducati/Marlboro. Jest delikatny ale mozna z nim jezdzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 24, 2010 Kilka już było takich na allegro, ale ciągle ktoś mnie uprzedzał, ostatnio Jaro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 24, 2010 Franiu- to po co sprzedajesz link na forum? :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 24, 2010 Ciekawe, czy ma z przodu spinający pasek, bez którego jazda na moto jest dosyć dziwnym doświadczeniam. Jak by co to po 250zł mam http://shop.italo-shop-neuss.de/product ... -2010.html Co by było śmieszniej nie ma go w ofercie polskiego importera :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Luty 25, 2010 Fajny ale ja polecam http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/ ... &subcat=57 jest super, dwa pasy spinające, można go powiekszyć i ma "wbudowaną" przeciwdeszczówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Luty 25, 2010 A mam taki. Minusem jest to, że przy sportowej pozycji jeźdźca ogranicza ruchy głową, ponieważ plecak dość mocno wystaje ponad barki :-) No i blaknie kolor od słońca! Na plus powiem, że jest sztywny, pojemny, zgrabny i nie otwierają się zamki! a to duże udogodnienie psychiczne, żeby majtek nie pogubić po drodze :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 25, 2010 Ha.....wiedziałem, że jeżdzisz bez majtek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Luty 25, 2010 Pudło. Przecież pisze, że ma dobre zamki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 26, 2010 Kinia, nie kumasz. Chodzi o to, że jeździsz bez majtek, bo majtki wozisz w plecaku. P.S. Można licytować :mrgreen: . Biorę plecak od kolegi z klubu :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 26, 2010 dzięki Franek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Luty 26, 2010 Kinia, nie kumasz.Chodzi o to, że jeździsz bez majtek, bo majtki wozisz w plecaku. P.S. Można licytować :mrgreen: . Biorę plecak od kolegi z klubu :idea: Doprawdy? Dobrze, że wytłumaczyłeś łopatologicznie :-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 27, 2010 Chłopaky nie żartujta sobie z Kingi, bo Was w kołek zwiąże i wystawi na widok publiczny :lol: ... A odnośnie plecaka- to musi mieć nierysujące spięcie na brzuchu( spinka na brzuchu konieczna) no i na dłuższą drogę to nie więcej niż 2-4 kg, bo potem fizjoterapia się kłania...Pozdr. J-999. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach