dzejkob 0 Napisano Marzec 12, 2010 witam to znow ja mam pytanie czy ktos moze wie czy ma klamke hamulca do monstera 750 tylko brembo to mnie sie ulamala byla :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 12, 2010 witam to znow jamam pytanie czy ktos moze wie czy ma klamke hamulca do monstera 750 tylko brembo to mnie sie ulamala byla :-) Nooooooo kolego, zaczynaliśmy się juz martwić. O pozar w dzisiejszych czasach łatwo. Kilka osób napewno Wie, kilka zapomniało :roll: :roll: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 12, 2010 witam to znow jamam pytanie czy ktos moze wie czy ma klamke hamulca do monstera 750 tylko brembo to mnie sie ulamala byla :-) Coś tam mam na półce, powiedz który masz rocznik? Może byś tak zdjęcie pompy z resztą klamki zapodał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzejkob 0 Napisano Marzec 13, 2010 witam rocznik 2001 zdjecie potem zalacze jak sie stocze do garaza :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 13, 2010 Pogadaj z Dominem, montował Pazzo. Klamka od ham. powinna mu zostać. W 695 jest bodajże taka sama jak w 750. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek79 0 Napisano Maj 10, 2013 Mam w piwnicy do 695, moge oddac jesli jeszcze potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach