Franz 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Raczej na tor sie nie wybieram, choc bardzo bym chciał.... Pytam bo zawsze mnie to ciekawiło ile w orginale a ile po tuningu. Mam wrazenie, ze tor trochę uzależnia.......posmakowałbym......a tu rodzina.....po co te rozterki. i tak mam aż nadto..... Dobra opisuj dalej...a porównanie mocy i jazdy do innych motocykli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 Dobra opisuj dalej...a porównanie mocy i jazdy do innych motocykli? Nie bede w tym poscie opisywal/porownywal do innych motocykli bo bedzie wielki Off Top. Zaloz jakis nowy temat to se pogadamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocisk79 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Co raz to ladniej. Ale mi juz przestaja sie podobac takie wymyslne kolorowe oslony sprzegla... Jakbym mial sobie ciachnac to walnalbym taka czarna jaka ma xxtreme - niepozorna. I tak sprzeglo samo w sobie krzykliwe, czarna oslona dodaje nieco niepewnosci: czerwone, ale czy to jezdzi? :D Oczywiscie moge sie mylic ;-) A sprzetu i tak zazdroszcze (nieszkodliwie). Czesc! Mam pytanie odnoscie R na torze? Jak sie spisuje? Np w porownaniu do japonczykow. Zakochalem w tym sprzecie i tak sie zastataniam i rozgladam... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach