Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Srebrne 748 ... 1998... o co kaman?

Polecane posty

Boa    0

Janek się kiedyś śmiał, że to wersja dla pedałków :lol:

Faktycznie limitowana seria 748L:

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... L%2098.htm

...tylko wisi już dobry rok (o ile to wciąż ta sama), co też daje do myślenia :roll:

edit.

Jeśli dobrze rozumiem, że wyszło tylko 100 szt :o

To taki właściwie biały kruk :thumbup:

Jaki Jankowy, ja pedalskich motocykli nie przedaję...

No ale macie trochę racji, wypuszczono limitowaną serię dla Domu Handlowego Neimanna- słynnego z światku kochających inaczej, nie ma w nim nic specjalnego z tym, poza malowaniem i paroma duperelami , że w końcu musieli sprzedawać ten motocykl po zaniżonych cenach, bo wiadomo pe...y na Ducati nie zagrzewają długo miejsca.

Ja nie mogę Wam pomóc w oglądaniu akurat tego motocykla ze względu na Służbę... , a i mam lepszą opcję, przyszedł właśnie żółty 749 i pewnie weźmie go niejaki Bogdan, ale jeszcze jest Cytrynka 749, Rysiek i ja trochę ją doprowadziliśmy do porządku- przynajmniej można nią normalnie jeździć - Stoi na alledrogo za chyba 18400, jak kto ma ochotę to, może przyjechać po świętach...na oglądanie- cudów przy niej nie ma- pomalowania nieprofesjonalnie na inny kolor niż oryginał, ale to nie od Ryśka motocykl- tylko z Białegostoku...

Aha będziemy w sobotę po świętach na Motobazarze w Warszawie, z 3 szt. Ducati, jak kto ma ochotę przyjść pogadać - to łatwo będzie znaleźć...Pozdr. J-999

Aha będziemy w sobotę po świętach na Motobazarze w Warszawie, z 3 szt. Ducati, jak kto ma ochotę przyjść pogadać - to łatwo będzie znaleźć...Pozdr. J-999

Będzie się działo :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.