gajos 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1827928 Sprzedam moj motocykl. Jesli macie kogos kto rozglada sie za motocyklem bede wdzieczny za podrzucenie tematu :-) O stanie technicznym motocykla pewnie Darek bedzie mial cos-niecos do powiedzenia :-) Z gory dzieki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Słyszałem, że sprzedałeś. Byłem u Musielaka całkiem fajny ten jeszcze Twój sprzęt. Kiedy kupiec przyjeżdża? Na co się teraz szykujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Na razie nic nie mowie zeby nie zapeszyc. Zobaczymy jak pojdzie. A co kupie... pomysly z mojego watku viewtopic.php?f=65&t=3577 poszly sie *&!@$^&!@$ z dymem. Nawet jesli trafi mi sie okazja kupic nowego malego Hipka za 60%, to doliczajac VAT-25 (czyli 22% wartosci) + transport + przeglady w autoryzowanym serwisie + mozliwosc reklamacji tylko w IT - nie stac mnie. Wczoraj wzmozeniu ulegly dawne marzenia zwiazane z KTM i istnieje wysokie prawdopodobienstwo na cos takiego: http://pistonheads.co.uk/sales/1618975.htm http://pistonheads.co.uk/sales/1617177.htm Wiem ze zdrada... ale forum po dobroci nie opuszcze ;-) Poza tym jeszcze moj nie sprzedany wiec to ciagle dywagacje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Ja choruję też na Aprilkę RSV4 Factory jest obłędna i w jakiej cenie porównując do 1198R. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 No jeszcze teraz cholera jasna podjechal do mnie Franek, ale nie sam... Obejrzalem i przymierzylem sie wreszcie do Multizdrady i Sport Classica... Kiedys byla emzetka i cezetka - dylemat niewielki :-) Sam juz nie wiem... http://pistonheads.co.uk/sales/1567980.htm to ladne ale nie dla mnie... http://pistonheads.co.uk/sales/1611706.htm Eeeech... nie miala baba problemu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Stary! W ŻADNYM WYPADKU NIE KUPUJ DUCATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 KTM 690 SM to obłędny sprzęt. Jesttylko jeden problem - nie ma dobrego serwisu. Znajomi, którzy jeżdżą KTM-ami narzekają na 3&Fun strasznie. I serwisują sami :( :( A to jedyny ASO KTM-a w okolicy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Znajomi, którzy jeżdżą KTM-ami narzekają na 3&Fun strasznie. I serwisują sami :( :( Tam nawet opon nie umieją zmienić i kół wyważyć, a co dopiero serwisować ktm-y :lol: przecież to normalnie śmiech na sali! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Ojej, pousmiecham sie znow do Darka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Ojej, pousmiecham sie znow do Darka :-) A 690 to naprawdę świetna maszyna... Za to 990 ma podobno beznadziejnie twardą kanapę :mrgreen: Opinia posiadacza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 No wiec co raz to blizej... Bylem, zmierzylem - pasi :-) Kanapa na pierwsze pare minut wydaje sie ok :-) Dobra, szukam ladnego egzemplarza! :D Zmierzylem nawet 990 SM T - wcale nie czuc ze skubaniec duzy! I wydal mi sie bardzo lekki. Ale na razie zbyt szalona maszyna jak dla mnie no i nie ta cena... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 To co w końcu? KTM? Ja w końcu chyba się zdecyduję na 1098 znalazłem ładnego więc jeśli mi go ktoś nie dmuchnie sprzed nosa to po niedzieli biorę go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 No widzialem w co celujesz. Ladna sztuka. Ja tam ciagle na 100% nie wiem co bedzie. Probuje nie zawracac sobie glowy tak dlugo jak dlugo jestem posiadaczem aktualnego motocykla... :-) Nie powinienem teraz wydawac zadnych pieniedzy, wiec tym bardziej decyzja trudniejsza... Zrobaczymy co to bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 gajos bierz multistrade i frajda z jazdy a i wygodne toto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Jeszcze nie wiem... Wygodniejsza - na pewno. Ale czy wiecej frajdy daje - zbyt slabym jezdzcem jestem zeby polemizowac ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Dobra, nic juz nie sprzedam bo pierwszy kupiec ktory zadzwonil wlasnie go kupil (znaczy sie na razie wplacil zaliczke i moto jest moje do piatku). Takze nie pozostaje mi nic innego jak dolaczyc do grona "w dwa kola ubogich" :D No i zaczac temat: co kupic? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 No i zaczac temat: co kupic? :D Ale co tu radzić, jak sam nie wiesz czy Duka chcesz. :crazy: Bierz czopera od Boa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Hehe, spokojnie Franek - nie otworzylem zadnego nowego tematu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 No i zaczac temat: co kupic? :D Ale co tu radzić, jak sam nie wiesz czy Duka chcesz. :crazy: Bierz czopera od Boa :D Ooo tak :thumbup: :clap: :lol: Polecam "czopera"-penera: http://moto.allegro.pl/item977549783_vt ... vt700.html :twisted: Jeszcze Ci zostanie na gorzałę dla wszystkich na miting :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Za chudy jestem na takie sprzety :D Przede wszystkim za mlody ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Wszystko przed Tobą... Przytyć zawsze można, no i postarzejesz się jeszcze. Gorzej jak byś był za stary, to już nikt by nic nie poradził :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 Dobra, nic juz nie sprzedam bo pierwszy kupiec ktory zadzwonil wlasnie go kupil (znaczy sie na razie wplacil zaliczke i moto jest moje do piatku).Takze nie pozostaje mi nic innego jak dolaczyc do grona "w dwa kola ubogich" :D No i zaczac temat: co kupic? :D na początek kup prawko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach