Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
musieli

Plecak DUCATI CORSE 2010

Polecane posty

Jak w temacie, nówka nie śmigana, jeszcze ma metkę - wyjąłem z foliówki w celu obzdjęciowania. Cena 250zł, w Polsce nawet nie ma go w ofercie oficjalnego importera :lol:

Plecak ma oczywiście wszystko to co potrzebne - mnogość kieszonek na różne duperelki, pas spinający szelki na brzuchu itp/itd. Jak go nikt nie weźmie to zostaje u wujka Darka, bo mój obecny model 2007 już troszkę po$#$#dł od tego maltretowania.

20100407516.jpg

20100407517.jpg

Ładny ale mam już tyle plecaków, że gdybym przyszedł z kolejnym żona mogłaby mnie w nie spakować :D

Ładny ale mam już tyle plecaków, że gdybym przyszedł z kolejnym żona mogłaby mnie w nie spakować :D

he he he myslałem o nim też , ale miałby numer 6....... :shock:

Mistrzu, miałeś stary model (który rzeczywiście mi się rozleciał po 3 latach katowania) a nie ten który jest przedmiotem tego ogłoszenia - więc nie widzę specjalnie czemu zniechęcasz :roll:

Aktualne jeszcze??

Kaman, po 2 latach? :lol:

Mogę sprowadzić sztukę, ale nie wiem czy nie wyszedł kolejny model, albo nawet ze 2 nowe modele ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.