musieli 30 Napisano Kwiecień 7, 2010 Jak w temacie, nówka nie śmigana, jeszcze ma metkę - wyjąłem z foliówki w celu obzdjęciowania. Cena 250zł, w Polsce nawet nie ma go w ofercie oficjalnego importera :lol: Plecak ma oczywiście wszystko to co potrzebne - mnogość kieszonek na różne duperelki, pas spinający szelki na brzuchu itp/itd. Jak go nikt nie weźmie to zostaje u wujka Darka, bo mój obecny model 2007 już troszkę po$#$#dł od tego maltretowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Ładny ale mam już tyle plecaków, że gdybym przyszedł z kolejnym żona mogłaby mnie w nie spakować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Ładny ale mam już tyle plecaków, że gdybym przyszedł z kolejnym żona mogłaby mnie w nie spakować :D he he he myslałem o nim też , ale miałby numer 6....... :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 a może ja się skuszę :) masz w domu? podjechałbym jutro oblukać na żywo :D pzdr Mikoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 9, 2010 Mam w domu, zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Swego czasu miałem taki plecak http://platinumbwl.com/ProductPage.aspx?id=7 Mam nadzieję, że dzisiaj robią trwalsze, w tamtym psuło się dosłownie wszystko co mogło, byłem w szoku :geek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 9, 2010 Mistrzu, miałeś stary model (który rzeczywiście mi się rozleciał po 3 latach katowania) a nie ten który jest przedmiotem tego ogłoszenia - więc nie widzę specjalnie czemu zniechęcasz :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 4, 2010 Aktualne jeszcze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 4, 2012 Aktualne jeszcze?? Kaman, po 2 latach? :lol: Mogę sprowadzić sztukę, ale nie wiem czy nie wyszedł kolejny model, albo nawet ze 2 nowe modele ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach