jaski_sm 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Chyba jutro oficjalna prezentacja dla dziennikarzy. http://ducati.com/ Jednoramienny wahacz, nowe malowania ("Ducati Corse" pasuje idealnie!). Coś a'la dawny S2R 800, jeśli chodzi o miejsce na rynku, zdaje się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Bardzo mi się podobają te nowe Monsterki, strasznie dużo fajnych wersji kolorystycznych, ale z tym barbie/milka to trochę przesadzili ;) Ciekawe czy pojawi się następca s4rs, czy poprzestaną na 1100s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Tak trochę abstra$#$#ąc, mi by się marzył GT 750 zrobiony na bazie tego silnika, z przyjazną charakterystyką do codziennej jazdy po mieście... :roll: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 M796 (803ccm) fajna sprawa :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 19, 2010 Zdaje się, że jest to następca modelu 696 :roll: Tak jak było ze skokiem z 620tki na 695. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomekV2 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Zasadniczo nowy Monster ma wszystko czego oczekuję od motocykla, ale przednia lampa i wyświetlacz LCD do mnie nie przemawiają. Powiem dobitniej, są cholernie beznadziejne. Może jestem staroświeckim zgredem, ale w końcu to tylko moja opinia. W przyszłym sezonie jazda testowa obowiązkowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 30, 2010 To nie tylko Twoja opinia! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 We Italii już można testować nowego monstera. Akcja pod parasolem "open week". My musimy jeszcze poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach