MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 22, 2010 Moze ktoś posiada dekiel do sprzęgła z popychaczem od PASO lub innego z tego okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 22, 2010 Pasuje też od: Cagiva Elefant 650 ( suchosprzęgłowy) Cagiva Elefant 750 ( starsza wersja- suchosprzęgłowa)- widziałem pół roku temu prawie cały silnik na alledrogo... No i wszystkie suchosprzęgłowe Ducati ( 5 biegów)- z "małymi karterami" - wywodzące się od F1 750, czyli Bimota DB1 też podpada... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 23, 2010 Kolega z Małego Płocka ma silnik Cagivy 650 na części, może coś odsprzeda... Jak znajdę telefoon to podrzucę.. Pozdr.J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 23, 2010 super... dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 24, 2010 Rydz obiecał podrzucić jutro dekiel do Desmostodoły, do Ryśka..., Rycho porówna z deklem od Paso i będzie wiadomo... Trza czekać cierpliwie...Pozdr. J-999. P.S. Właśnie wróciłem zmęczony po robieniu luzów w 2 silnikach DS-a( 1 okazały się bez zarzutu, a drugi do roboty...chyba po torze Sportclassicem jeździł głupi amerykanin...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 24, 2010 Dzieki a co z tym sportclassic-iem nie tak ? Ciekaw jestem w jaki sposób zaszkodził mu Tor, czy też jazda po nim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 24, 2010 Ma przebieg ok 4000 km, a na przednim garze spinki zaworu popękały...,nadmierny luz na zamknięciu na inlecie :shock: :shock: ..., a poza tym OK. Musiał na nierozgrzanym jeździć, albo po czerwonym non stop..., ale gładzie dobre, pompa oleju OK, oleju nie bierze... pacjent będzie żyć... Można takim Ducatem jeździć i po torze, nie mówię nie, ale trzeba znać granice( jeśli zależy na sprzęcie...), i dlatego piszę głupi amerykanin... Moim 999 też głupi amerykanin po torze jeździł... W sprawie dekla to dzwoń do Ryśka, miałem dziś do niego jechać, ale plany mi się zmieniły... Tel: 0606814703, tylko po 15-tej już chyba go nie będzie... Pozdr. J-999. P.S. Ta komórka nieaktualna - spadł z podpory silnik DS 1000 i uszkodził ekran...Domowy: 086/2172 684 Pozdr.J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 26, 2010 No dobra zdjąłem ten dekiel... no i powiem Ci, że nie jest rewelacja...tzn jest kompletny, ale naruszony zębem czasu i od środka zaśniedziały... wymaga czyszczenia , skrobania, malowania itp... Ale jest. Dogadaj się z Ryśkiem, na temat, co i jak ma wysłać. W skład dekla z tego co me oczy zauważyły wchodzi: dekiel, sprężyna, tłoczek( wymaga polerowania), i o-ring uszczelniający tłoczek... W razie, jak coś nie będzie Ci odpowiadać, to odeślij z powrotem... Tel do Rycha: 086/2172 684 Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 26, 2010 SUPER !!!! DZIĘKI zadzwonie i dogadam szczegóły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 26, 2010 Dzięki za pomoc Umówiłem się Rychem, że zabieże go ze sobą na Desmomeeting w Maju. Jeszcze raz dzięki za pomoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 26, 2010 OK- no problemo... Pamiętaj tylko, że to nie nówka...Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach