simcom 0 Napisano Maj 13, 2010 Powitać, Mam na sprzedaż sety do ducati monster s2r, s4r - ale pasują także bez większych przeróbek i ingerencji w same sety także do zwykłego monstera (600-750-1000). Nie wiem jakie jest ich pochodzenie ale były zamontowane w monsterze 750 na którym jeżdżę. Niestety, nie jest to wygodne rozwiązanie dla BIPOSTO :) W większości jeżdzę z narzeczoną, a ta powoli narzekała na niewygody, bo nogi trzymała na dorabianych podnóżkach. Teraz mam oryginalne sety i te nie są mi potrzebne. Cena: 360zł za komplet - to co na zdjęciu w alledrogo. Nie są po szlifie, nie są popękane, mają drobne odpryski lakieru, ale w 200% sprawne. Mogę dorzucić pręt oraz mocowania tłumików dzięki czemu da się to przymocować do "zwykłego" monstera. http://www.allegro.pl/item1038591614_se ... _inne.html a były zamontowane (coprawda mało estetycznie - poprzedni właściciel się nie popisał...) tu: download/file.php?id=923&mode=view W razie czego dzwońcie proszę: 660780177 PS. Jakby ktoś reflektował na ksenony do FABII I w okazyjnej cenie to również zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 14, 2010 PS. Jakby ktoś reflektował na ksenony do FABII I w okazyjnej cenie to również zapraszam. I co - krawaty też wiążesz? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Maj 14, 2010 Teraz żeś wyskoczył z tym jak ja szukałem to nikt nie miał a jak już wymyśliłem co zrobić ze swoimi starymi to Ty mi tu z takim kompletem, no żesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simcom 0 Napisano Maj 15, 2010 PS. Jakby ktoś reflektował na ksenony do FABII I w okazyjnej cenie to również zapraszam. I co - krawaty też wiążesz? :lol: Z tym krawatem to różnie... ale jak będzie na to zbyt to się podszkole :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach