Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
simcom

sety s2r, s4r DUCATI MONSTER

Polecane posty

Powitać,

Mam na sprzedaż sety do ducati monster s2r, s4r - ale pasują także bez większych przeróbek i ingerencji w same sety także do zwykłego monstera (600-750-1000).

Nie wiem jakie jest ich pochodzenie ale były zamontowane w monsterze 750 na którym jeżdżę. Niestety, nie jest to wygodne rozwiązanie dla BIPOSTO :) W większości jeżdzę z narzeczoną, a ta powoli narzekała na niewygody, bo nogi trzymała na dorabianych podnóżkach. Teraz mam oryginalne sety i te nie są mi potrzebne.

Cena: 360zł za komplet - to co na zdjęciu w alledrogo. Nie są po szlifie, nie są popękane, mają drobne odpryski lakieru, ale w 200% sprawne. Mogę dorzucić pręt oraz mocowania tłumików dzięki czemu da się to przymocować do "zwykłego" monstera.

http://www.allegro.pl/item1038591614_se ... _inne.html

a były zamontowane (coprawda mało estetycznie - poprzedni właściciel się nie popisał...) tu:

download/file.php?id=923&mode=view

W razie czego dzwońcie proszę: 660780177

PS. Jakby ktoś reflektował na ksenony do FABII I w okazyjnej cenie to również zapraszam.

PS. Jakby ktoś reflektował na ksenony do FABII I w okazyjnej cenie to również zapraszam.

I co - krawaty też wiążesz? :lol:

Teraz żeś wyskoczył z tym jak ja szukałem to nikt nie miał a jak już wymyśliłem co zrobić ze swoimi starymi to Ty mi tu z takim kompletem, no żesz.

I co - krawaty też wiążesz? :lol:

Z tym krawatem to różnie... ale jak będzie na to zbyt to się podszkole :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.