kermit29 0 Napisano Maj 17, 2010 witam, potrzebna szybka :P może, ktoś, coś, o czymś, takim, wie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 17, 2010 chodzi o szybkę do oryginalnej monsterowej owiewki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kermit29 0 Napisano Maj 17, 2010 dokładnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Maj 18, 2010 http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT polecam z Fala mamy szybki od tego sprzedawcy, szybka wysyłka i wszystko pasuje. Ja mam czarna a Fala lustro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kermit29 0 Napisano Maj 18, 2010 bardzo ciekawa propozycja ;) wielkie dzieki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 22, 2010 witam, potrzebna szybka :P może, ktoś, coś, o czymś, takim, wie :mrgreen: jak chcesz mam orginalna używana za 50 PLN jest twoja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kermit29 0 Napisano Maj 22, 2010 ok. biorę ;) - może nad nad Zegrze weźmiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 22, 2010 To juz druga szyba na Zegrzu!! Ikrencik ma dla mnie też jedną przytachać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 23, 2010 lezy wypieszczona i czeka na transport - i cna tez prawie taka sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 23, 2010 ok. biorę ;) - może nad nad Zegrze weźmiesz. To jest od S4 szyba jak mozesz sprawdz w katalogach czy jest to samo. Wydaje się na oko, że jest ale nie zróbmy gafy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kermit29 0 Napisano Maj 24, 2010 powinno być ok ;) to co zabierzesz na Zegrze, czy wolisz pocztą :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 24, 2010 jak wejdzie w plecak to zabiore :P jak nie wysle poczta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kermit29 0 Napisano Maj 25, 2010 okiiiiiiiiiiii 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach