martini 34 Napisano Maj 25, 2010 http://www.google.pl/images?um=1&hl=pl& ... er&spell=1 A dzień-doberek !! Podsunie ktoś właściwy db killer do monsterka 800, na standardowym wydechu?? ja nie wiem czego szukać, są różności, długie, krótkie... Chciałbym taki łatwy w zakładaniu... Z uwagi na to że mam garaż w ścisłym centrum Wadowic i niesie się po mieście dudnienie, tak że słychać mnie pod domem JPII (taki żart, ale kto wie, 350m) A staży miejskiej tak jakby to przeszkadza... :( Jeśli ktoś znajdzie chwilkę to proszę o jakieś info czego szukać i jak to jeść... Pozdrawiam. Ja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal 0 Napisano Maj 26, 2010 Nie masz standardowego wydechu :) Został skrócony, zrobiony przelot, wydłubany kat (wybacz mi Matko Ziemio) i przemalowany na czarno. Musisz dopasować średnicę db kilera do końcówki wydechu i wymyślić sposób mocowania. Ewentualnie możesz dorobić coś na wymiar. Tylko po co??? Niech Duca oddycha pełną piersią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 26, 2010 A cześć! Mi się podoba bardzo bardzo bardzo!! Tylko muszę się zorientować i zabezpieczyć przed zabraniem dowodu... Parkuje dosłownie 50m od Wad... miedzy starymi kamienicami, dopierniczył się strażnik miejski. Zazdrośnicy ;) po prostu... Chciałbym je mieć na wypadek kłopotów z upierdliwcami, gdyby przyszło co do czego... Ale db chyba da się skrócić, jak będę miał go w rękach to już coś z nim wymyśle... Tylko czego szukać...?/%$%?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rort 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Jeżeli problem z db killerami aktualny, to odezwij się do mnie. Chyba że w związku z załozeniem nowych wydechów temat jest nieaktualny. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Straż Miejska stety lub nie nie ma w uprawnieniach kontroli stanu technicznego pojazdu - jedno słowo "sp...... - idź pan Sobie". Wystarczy zainteresować się przepisami, niedługo niestety krokodylki Inspekcja transportu drogowego będzie miała możliwość kontroli motocyklistów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Lipiec 8, 2011 tak Misiek, wiem o tym, tylko u nas są mieszane patrole... Roberto dzięki, dudni jeszcze głośniej na nowych, ale już sram na patrole... Niech przyjdzie z miernikiem db, na Węgierskim meetingu mierzyły mi chopoki, mam 115db i jest CZAD! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach