seerek 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Witam, przyszedł czas na przesiadkę na coś większego. Coś większego z Rzeszowa. Czyli, sprzedam monstera 620 rocznik 2004, sprowadzony w marcu z Włoch. Moto perełka, grzebał w nim Theodor i chłopaki z Klanka. Mogą zaświadczyć o jego stanie. Zrobiony duży przegląd (paski + spr. zaworów), nowe pirelki i crash pady, nalotu 32500 km i rośnie. Cena 13700. Moto od klubowicza. Zainteresowanym wyślę zdjęcia (6 MB) lub tel. do mnie 784 571 991. Cena do negocjacji, oczywiście. Łukasz (seerek) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 czyzby pablo sprzedawał swojego monstera :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 ????????????????????? :twisted: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Czerwiec 20, 2010 tia od Pabla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 dla potencjalnych klubowiczów zejdę z ceny, dawać ludziska bo Pablo się nieciepliwi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabeleira 0 Napisano Lipiec 17, 2010 oferta dalej aktualna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Lipiec 18, 2010 cały czas, dzwońcie 784 571 991 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabeleira 0 Napisano Lipiec 18, 2010 na priva nasmarowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Sierpień 4, 2010 moto sprzedane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ufffffffffff, już się bałem. Wisz Pan, różnie bywa- klient z kasą= najlepszy klient. Ale grunt, że masz jeden temat zamknięty. A Monikę zamorduję za to, że kabluje na mnie :lolno: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Sierpień 4, 2010 moto kupione 8-) kolega niebawem objawi się na forum. pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach