Filippo 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 te oznaczenie ie to wtrysk paliwa? Czyli jak bym bral M900 np z 2000r, to byl by bez wtrysku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 M900 wychodziły na wtrysku od 2000r, czy wszystkie wtryskowe mają symbol IE to nie wiem, niech ktoś z większą Monsterową wiedzą się wypowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 10, 2010 wiem cos o tym. Mnie w moim też Nm i KM brakuje. :? No niestety Monstery nie grzeszą mocą, ale przynajmniej mają to "coś" i nie są oklepane jak japońce P.S. Ja bym szukał Monstera 900ie -- model na wtrysku Tylko ja mam zhamowane 130KM i 120Nm 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 ale jaki monster??? S4???? czy S4R?? czy S4Rs , jeśli ten ostatni to może i tak. To i tak mizerna moc w porównaniu do japońców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 10, 2010 S4 2001 Akcesoryjne ECU ducati performance Wydech Przelotowy arrow 2x55mm Ostre wałki rozrządu Modyfikacja układu dolotowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Czerwiec 10, 2010 Wez mojego :D opisany w dziale -sprzedam.Z ceny jeszcze coś spuszczę wiedząc,że zostanie w klubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 10, 2010 kolego! po pierwsze nie spiesz się, pospiech to zły doradca, ja zalogowałem się tutaj w kwietniu, koledzy i koleżanki z forum pomogli mi z zidentyfikowaniu wzoru jakiego szukam, odnośnie oznak kraks, uszkodzeń, stanu tech... itp... kupiłem końcem kwietnia... znalazłem swojego M we Wrocławiu, zakupiłem od kolegi klubowicza (którego pozdrawiam!) to M800 dark 2003r jestem mega zadowolony... A oto ABC jakiego mi udzielono i za które dziękuje jeszcze raz wszystkim ;) viewtopic.php?f=108&t=3690 zapoznaj się, to kilka cennych uwag... moje rady: -wtrysk (bezwarunkowo) -2 tarcze hamulcowe z przodu (koniecznie) -bez dużych dzwonów (mały szlif to pikuś) reszta jak w ABC ;) powodzenia, trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filippo 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 dzieki, rzeczywiscie przydatne info na temat ogledzin motocykla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komin 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 -bez dużych dzwonów (mały szlif to pikuś) racja, każdemu się zdarzy a szlif niczemu nie grozi. Tylko kosmetycznie nie jest to poprawnie chyba że zrobione dobrze. Patrz na ograniczniki skrętu, mocniejsze przygody od razu będzie na nim widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 14, 2010 - polecał bym jeszcze przejażdżkę na mocno rozgrzanym silniku, trasę ok 2-3km, wtedy obadasz skrzynię biegów, jak wchodzą poszczególne pozycje w górę i w dół... powinny wchodzić bez problemów, czy konieczności "dobijania" biegu. - zwróć uwagę na hamulce, tarcze nie powinny być krzywe, wyczujesz to hamując np. tylko tylnym z 50km/h jeśli tarcza będzie (choćby min.) krzywa wyczujesz skok na dźwigni... jest to problem przy gwałtownym hamowaniu, bo zblokujesz koło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 W ogóle jak kupisz Ducati to i tak go będziesz musiał dopieścić :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filippo 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 dzięki, przed kupnem mam zamiar wziąć monstera na warsztat żeby dowiedziec sie o silniku, amortyzatorach itd. Cała podarowana mi wiedza przyda sie przed wydaniem 100 za warsztat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filippo 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 faza twój Monster jest w Bd stanie, tylko za drogo, zamierzam wydac cos ok. 9500, bo jak dojda wszystkie oplaty to wyjdzie powyrzej 10 000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zezowaty 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 Cześć czaję się na Monstera może ma ktoś ochotę obejrzeć ze mną ten egzemplarz: http://moto.allegro.pl/item1080986088_d ... 600cc.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Czerwiec 18, 2010 Filippo,oddam go za tą kwotę ale ani grosza mniej.Przynajmniej zaoszczędzisz tą 100 na warsztat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filippo 0 Napisano Czerwiec 19, 2010 jeszcze poczekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach