Slabypromil749 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Witajcie, Chodzi mi po głowie ten monster http://allegro.pl/item1084416014.html Ktoś coś o nim wie? Na pierwszy rzut oka widać że coś nie tak? Za wyjątkiem koloru ;-) Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Czerwiec 16, 2010 parę linijek niżej był już poruszany ten temat: viewtopic.php?f=102&t=3849 ...zasadniczo monsterek wygląda bardzo porządnie choć znalazłem odrobinkę silikonu na dolnym spawie baku co może sugerować jego ewentualne przeciekanie. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 16, 2010 Słabypromil - nie rozumiem tylko- dlaczego chcesz się cofać w rozwoju... :o Po Testastretta- to tylko Testa evoluzione... Pozdr.J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 parę linijek niżej był już poruszany ten temat:viewtopic.php?f=102&t=3849 ...zasadniczo monsterek wygląda bardzo porządnie choć znalazłem odrobinkę silikonu na dolnym spawie baku co może sugerować jego ewentualne przeciekanie. pzdr To raczej wada fabryczna zbiorników Monstera,więc w czym problem??? wadą jest zgrzewana blacha zawiasu zbiornika. Wcześniej czy później w każdym Monsterze FI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 16, 2010 We wszystkich Monsterach należy sprawdzać okolice główki ramy, i stan ograniczników w okolicach dolnej półki, jakiekolwiek podejrzane ślady szlifowania, szpachlowania- dyskwalifikują motocykl- to nie Superbike- tutaj zaoszczędzono porządnie na ramach... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Czerwiec 17, 2010 We wszystkich Monsterach należy sprawdzać okolice główki ramy, i stan ograniczników w okolicach dolnej półki, jakiekolwiek podejrzane ślady szlifowania, szpachlowania- dyskwalifikują motocykl- to nie Superbike- tutaj zaoszczędzono porządnie na ramach...Pozdr. J-999 ...właśnie zdyskwalifikowałeś mojego SS-a :( ... gdybyś zobaczył jego główkę to byś się przekręcił. Po małym dzwonku trochę się jej pękło :( Została dość dobrze zespawana, jest prosta i jakoś daje radę :) Choć teraz sprzedać go nie będzie już łatwo. Chyba będzie musiał zostać ze mną do końca :) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Chyba będzie musiał zostać ze mną do końca :) a to chyba dobra wiadomość :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slabypromil749 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Janku, Nie chcę zmieniać tylko drugiego Dukata sobie dokupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Janku,Nie chcę zmieniać tylko drugiego Dukata sobie dokupić. Ooo proszę się gra się ma :mrgreen: p.s muszę Cię kiedyś odwiedzić bo mam brata w grodzisku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gilbertxyz 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 parę linijek niżej był już poruszany ten temat:viewtopic.php?f=102&t=3849 ...zasadniczo monsterek wygląda bardzo porządnie choć znalazłem odrobinkę silikonu na dolnym spawie baku co może sugerować jego ewentualne przeciekanie. pzdr dziwna sprawa z tym S4R coś długo nie umie się sprzedać .... a cena dobra ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 Poprzedni S4R jaki mieli...czarny na Termisach poszedł w tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slabypromil749 0 Napisano Lipiec 26, 2010 Dawno mnie nie było, Delta jak byś był w okolicy to 509488050, A może ten, http://allegro.pl/item1159103144_ducati_monster.html To jakis znany sprzęt? Ktoś coś wie na jego temat? Troszkę drogi ale może bym się na niego szarpnął, ten to już na pewno byłby docelowy. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Lipiec 26, 2010 Wygląda zacnie, dzwoń, pytaj, kupuj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Lipiec 26, 2010 sprzedaje go Piotrek ze Swarzędza, sprzęcik w 100% pewny. Warto pogadać może się dogadacie to sympatyczny gość.. 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Waldi, Piotrek=Dżolo :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach