Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
unearth

Wypadek - potrzeba kilku części

Polecane posty

Ostatnio miałem nieciekawego szlifa na prawą stronę. Skrzywiła się kierownica, strzaskany kierunek prawy i krzywa dźwignia hamulca nożnego. Jeżdżę monsterem 750 z 2001. Zamierzam kupić kierownicę oraz ten kierunek. Nie wiem natomiast co zrobić z hamulcem nożnym. Idzie gdzieś to dostać? Bo nie wiem jak wygląda sprawa prostowania aluminium.

Jeszcze pytanie dotyczące elektryki. Wizualnie strzaskała się tylko pomarańczowa obwódka na kierunku lecz jak chcę włączyć kierunek to miga tylko tylni. Nie działają także światła mijania tylko pozycyjne. Gdy kupię ten kierunek i podłączę to sprawa będzie rozwiązana czy coś konkretniejszego się mogło uszkodzić?

Prawdopodobnie masz uszkodzone tylko żarówki , więc wymiana uszkodzonych elementów załatwi sprawę. Dżwignię hamulca najlepiej kup nową. Może akcesoryjną?

Dzwon (ek) to dobry początek na przygodę z tuningiem.. :D

nie żaden dzwonek tylko mały szlif ... niestety :(

gdyby ta kierownica srebrna była to jeszcze, bo nie mam zamiaru udziwniać mojego potworka.

Witam, tak jak kolega wyżej, po delikatnym szlifie szukam kilku części do Monstera 695 z 08r.

Mam problem ze znalezieniem dźwigni hamulca, tracę nadzieje na znalezienie oryginalnej używanej, ale może polecicie jakaś akcesoryjna w rozsądnej cenie?

Moze ktos orientuje się czy nie pasowalaby jakas dzwignia z innego modelu monstera? Danke

Jeszcze pytanie dotyczące elektryki. Wizualnie strzaskała się tylko pomarańczowa obwódka na kierunku lecz jak chcę włączyć kierunek to miga tylko tylni. Nie działają także światła mijania tylko pozycyjne. Gdy kupię ten kierunek i podłączę to sprawa będzie rozwiązana czy coś konkretniejszego się mogło uszkodzić?

Co do kierunku, to może wyszła Ci wtyczka? Jak mialem szlifka, to tylny kierunkowskaz odgiął się na tyle, że puściła mała wtyczka w jego obudowie ...włączając kierunki było widać i słychać jak ten jeden działający z tyłu, mrygał z dwa razy większą częstotliwością. Taka wolna myśl :-D

Oj tam oj tam... zamiar był dobry :) A tajle dla dzisiejszego posta też mam ;) 

xD padłem. Sorry za refleks! ;-P To w końcu o którą dźwignię chodzi? U kierownicy, czy hamulca tylnego przy setach? Jak ktoś rozwali sety od SxR, to wtedy pomogę ...ori puchy i lusterka też

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.