simcom 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Dobrydzień, Temat coprawda był już poruszany w kilku wątkach - i w związku z tym jakby co proszę moda o przeniesienie :) Chodzi o ogon w ducati (element ramy)- na przekór wszystkim potrzebuję łopatę w duce - po co? =>ze względu na ciszę...którą, w dużej mierze w mokre dni by mi ona zapewniła (a tak muszę się nasłuchać od pasażerki, że ma mokre plecy i głowę pod kaskiem :)) Jeśli komuś zachował się ten kawałek ramy z mocowaniem na 4 śruby (lampa mocowana do plastiku a nie do łap na ramie) to baaaaaardzo proszę, niech mnie tym poratuje. (im bliżej zamka obcięty tym lepiej) Tych bardziej doszczypliwych informuję, iz jestem zdrowy na umyśle i robię to świadomie, ale mimo wszystko potrzebuje wrócić do oryginału... Pomożecie? :) Kolor dowolny, może być gaciowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 21, 2010 Tych bardziej doszczypliwych informuję, iz jestem zdrowy na umyśle i robię to świadomie, Śmiem powątpiewać... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 skontaktuj sie z Dark Styxem z Gniezna. miał trochę części silnikowych, to może będzie miał i ogon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Czerwiec 23, 2010 ja mam. pisz smsy 504542326. w niedziele zerznalem dupe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msj 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 w niedziele zerznalem dupe :) Kolego, czasem kobiety to czytają, albo może nawet i dzieci... "Kochałem się ze wspaniałą dziewczyną ;)" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 "uprawialem milosc" jesli juz cos :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msj 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 "uprawialem milosc" jesli juz cos :) Nono... tak trzymać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dukat 0 Napisano Sierpień 9, 2012 Troszkę się podepnę pod temat, również bym potrzebował ten odcięty element do Duki 600 2001r. ; poratuje ktoś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach