Mania 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Sprzedam Ducati Monsterka rok prod. 2008r, używany przez dziewczynę :). Więcej informacji podam na maila proszę pisać [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 14, 2010 a dlaczego ? Się pytam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Mania pewnie chce yaponckiego tfuj ściganta.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Czyżby Gixxerek ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Stawiam na 848 :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Lipiec 15, 2010 A dlaczego nie ma ceny?? :? Oferty bez ceny powinny być usuwane przez Moderatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Lipiec 15, 2010 Mania co jest? Dlaczego sprzedajesz swoja milosc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Lipiec 15, 2010 chcę sprzeda, ponieważ chcę coś mocniejszego może sprowadze sobie 848 ze stanów zobaczymy :) bo tu w Polsce oszaleli z tymi cenami :) ceny nie ma bo jest do uzgodnienia :) a jak 848 nie wypali to będę zmuszona kupić japonca :( gsxr 750 K7 czarną perełkę, ale to tylko dlatego że cenowo nie jest przesadzony i jako jedyny japoniec mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Maniu bravo 848, bravo jakby cos pomóc to daj znać...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Lipiec 15, 2010 Byle nie japonca!! Jak bedziesz wygladala na japoncu w stringach co? Daj spokoj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Lipiec 15, 2010 już Ci mówiłam że nie noszę stringów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Lipiec 15, 2010 No ladnie ladnie! :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Lipiec 15, 2010 :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 15, 2010 chcę sprzeda, ponieważ chcę coś mocniejszego może sprowadze sobie 848 ze stanów zobaczymy Gadaj z Franzem- tylko rano, bo potem jest po krzakach :!: I- parafrazując słynne hasło z forum- "Nie kupuj japońca chyba, że oszalałaś do końca... :crazy: " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Lipiec 15, 2010 dobre przysłowie :D nie oszalałam tylko ceny ducatów są szalone :) i nie mówię o monsterku :) szkoda mi jej i jak bym wygrała w lotto to napewno bym jej nie sprzedała ;) mam duży szacun do niej i jeszcze jedno jest moją pierwszą dzikuską ;) i dużo z nią już przeszłam na leżącą, siedzącą ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 15, 2010 ... jest moją pierwszą dzikuską ....... Załóżmy temat :idea: - moja pierwsza dzikuska... I takie opowieści: .. dużo z nią już przeszłam na leżącą, siedzącą ....... mile widziane, tylko więcej szczegółów :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Można znaleźć jakieś sensowne 848, tylko trzeba czasu. Nawet jak cena jest do negocjacji to powinnaś podać wywoławczą ... Jak będzie z trzema zerami i jakąś cyferką z przodu (może być nawet wysoka) to biorę w ciemno :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Lipiec 15, 2010 Mania, podaj cene lub link do aukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Lipiec 19, 2010 cena moto to 23 tys :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach