TomTom 2 Napisano Lipiec 15, 2010 Witka, Jak w temacie, lineczka pochodzi od starej wszystkim dobrze znanej Wdowy (wynalazek skrzywionej psychiki franka 8-) ) Pasuje do 600 SS i do starych Monsterów. Jeżeli ktoś bedzie potrzebowal dawać info na PRIW. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Lipiec 15, 2010 Ok, linka idzie do Banana.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Lipiec 16, 2010 A ja bym potrzebował nakładkę na bezpieczniki do 600SS- może masz gdzieś :?: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 16, 2010 Kogo pytasz? :mrgreen: Jak mnie, to poszukam w piwnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Lipiec 16, 2010 Pytam każdego, kto może coś takiego mieć :roll: Już chyba mi kiedyś tego franio szukałeś... i nie znalazłeś :( Ale gdybyś looknął one more time, to a nóż się znajdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach