Rafii 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Witam, Czy ktoś widział? Mam pytanko czy warty jest uwagi. http://otomoto.pl/ducati-monster-620-M2092064.html Z góry dziękuje za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Z tego co kojarzę to moto-motion nie miało dobrych opinii na FM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ja mam 620 i jestem zadowolony..... zrobiłem 3 tys km i już marzę o mocniejszym monsterze lub 848, 749 etc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Trzeba by było pojechać i obejrzeć na żywo + dowiedzieć się co jeszcze do zrobienia. Cena w miarę rozsądna, ale ważny jest stan techniczny i jakiego wkładu finansowego wymaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafii 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Dzięki za informacje. Ale dzisiaj dokonałem już zakupu od Gorzko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Gorzko sprzedał furmankę? I co masz teraz..? Ciekawe czym przyleci na spot.. Dark 620 jest Okay. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 6, 2010 przyjade autem, nowy dukat bedzie wkrótce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Sierpień 6, 2010 przyjade autem, nowy dukat bedzie wkrótce :) To długo tym monstrem nie polatałeś :) Co kupujesz jako kolejne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 7, 2010 Troche pojeżdziłem, a teraz szukam nowszego sprzeta, zobaczymy ile to potrwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 8, 2010 PO wizycie Desmopsycholi :crazy: , jedynie Franiu jakiś taki spokojny dusza człowiek ;) , nabawiłem się nie tylko wszelkiego rodzaju nerwic ale i kompleksów więc i ja szukam nju moto... trza jakoś wyglądać ;) Gorzko rozumiem że temat owiewki pozostawiamy dla archeologów..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 9, 2010 póki co z owiewki się wycofuje - sorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach