sothoth 0 Napisano Sierpień 13, 2010 cześć Wczoraj w garażu podziemnym na Gocławiu w Wawie, jakiś !#@%$@ ukradł mi zadupek do monstera... Kolor ciemnoszary. Jeśli ktoś się spotka z taką częścią na jakimś forum, aukcji bądź w warsztacie - proszę o kontakt - własnoręcznie tego złodzieja lub pasera uduszę. Dziękuje za uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 13, 2010 Jak go dorwiemy to ręce przyłożymy do rozgrzanego kolektora. Taki zabieg to chyba najlepsza kara dla takiego złodzieja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Będę monitorował znane i popularne portale aukcyjne! %##$&%$ trzeba tępić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 13, 2010 Szczyt żeby takie cześci kradli, ale znam przypadek z forum akurat astra coupe, jak kolesiowi ukradli przedni zderzka, grill , lampy xenonowe i lusterka (wszytko miał zmodyfikowane i dość cenne), i to z parkingu na dworze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sothoth 0 Napisano Sierpień 13, 2010 dzięki bez zadupka ten motor już nie wygląda tak samo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Bez zadupka pojedziesz. Komus znajmemu z naszego forum ukradli caly wydech akrapa? Z motocykla garazowanego pod blokiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 13, 2010 Kurna.. ja mam taki sam zadupek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Kurna.. ja mam taki sam zadupek :) No to już nie masz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 13, 2010 TomekU Ty żyjesz.. człowieku mogłeś chociaż słowo napisać że nie wpadniesz myślałem że coś Ci się stało.. Będę badał za$#$#s bo sam takiego szukałem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Lepiej przyznaj sie skad masz! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Jak go dorwiemy to ręce przyłożymy do rozgrzanego kolektora. Taki zabieg to chyba najlepsza kara dla takiego złodzieja. lepiej wsadzic lapy w otwarte sprzeglo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wilson 0 Napisano Sierpień 20, 2010 współczuję ... mam nadzieję, że uda się odzyskać zadupek ostatnio na parkingu Galerii Krakowskiej wymontowali nam z A4 spryskiwacze do reflektorów ... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fakir 0 Napisano Sierpień 23, 2010 pewnie to był znawca tematu, nie jakiś laik musi wiedzieć że nie jest to tanie akcesorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 25, 2010 Mysle ze za$#$#s wypłynie na rynek wtorny, lecz bez lakieru, ewentualnie skradziono na konkretna potrzebe, jak by nie bylo 150-200zł... lipa pany, dlatego mam alarma w motongu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach