Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Ducati Monster 600 z 99 roku na Remusach gada godnie :) Prosze mu za duzo nie wytykac wiem ze idealny nie jest ,ale obecny budzet wystarczył własnie na taka kruszynke ;))) Zreszta to moje pierwsze moto,jedzie prosto,nie puka nic w silniku,naped,oleje i filtry zrobiony,opona tył do spalenia i do wymiany (sezon w koncu sie konczy :D)ogolem jestem zadowolona. Nie puka w silniku..? Czy to aby na pewno silnik Ducati.. :D ciekawy kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Taryfy w raihu w metaliku nie wychodza :lol: No własnie kurde ogladałam jednego w ktorym pukały...tłoki jak by ktos młotkiem walił,a ten naprawde gada przyzwoicie cicho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Znaczy zepsuty koleżanka kupiła ;) . Gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 No własnie czuje sie jakos nieswojo ze mi nic nie klekocze,chyba doczepie puszke z nakretkami do amora zeby cos gruchało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 Graty! Niech jeżdzi..!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TYNA 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 :clap: gratuluję pierwszy monster to już poważna i świadoma decyzja gratuluję i widam wśród DESMO-KOBIET Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach