Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
zulus

Ducati na tor.

Polecane posty

witajcie. Dzień przed wpisaniem wątku rozmawiałem z Kasprem na "te" tematy. Z xxtreme-Remi przerobiłem temat 999R-ki i taką chciałbym kupić do "lansu" z moim słoneczkiem.

Kasper poradził mi kupno 1098 gdyż:

-są dostępne części lepiej niż do 999

-silnik mniej wyżyłowany

-ceny kształtują się nawet coś około 32000zł.

i dałbym radę japoncom.

Wpisałem że chciałbym ss lub coś innego ze względu na "kultowość", "inność" itd.

Wątek założyłem żeby posłuchać mądrzejszych i takich którzy już pewnie mają jakieś przemyślenia. Tak jak pisałem wcześniej-ścigałem się już kiedyś na japoncu jakieś tam doświadczenie mam ale tu chodzi o Ducati i wasze znawców tematu opinie.

Szefostwo popiera projekt. Uda się w przyszłym roku? To możliwe że dadzą więcej na sezon 2012. Jak zacząć i co kupić żeby nie rozwalić niepotrzebnie kasy? Mnie ciągnie do old skool ale jeżeli się okaże że sobie "radzę" i będą chcieli iść dalej? Trzeba będzie zmieniać sprzęta...

Z innej beczki.Mam już projekt malowania moto. Biały,czerwone dodatki reklamy Castrol Power racing 1 + KAZ + logo DesmoManiax. Jak pozwolą mi się ujawnić to wrzucę foto.

Bardzo wam dziękuję za wpisy. Naprawdę bardzo mi pomagają. Dodam jeszcze że moto nie musi być do rejestracji.

Sebastian bierz swoje 9 na warsztat i przerabiaj!

Za 16tys już chyba można trochę w nim zrobić.

Co Ty na to Darek?

Bo kupić za to moto i jeszcze przerabiać to raczej słaby będzie efekt. :roll:

Zulu jest przecie jeszcze u Rycha 1098 Hołodolina na 70 mm full itp. Pamiętaj Hamownia 999R nierówna się hamowni 1098...a i KM nieco więcej, niektóre nawet erłandziksocebeerki są zdziwione...przy odrobinie zapału i chęci, dodatkowo może sponsor i może nie byłoby źle...

Pozdr. J-999

P.S. Szczegóły w dziale "Sprzedam"

Zielony - ale dlatego ,że tam coś się dzieje!!!

Za bardzo jałowe te białe powierzchnie!. Trochę kolorów!!!!!! dodaj . Będzie lepiej. ;)

Zielony - ale dlatego ,że tam coś się dzieje!!!

Za bardzo jałowe te białe powierzchnie!. Trochę kolorów!!!!!! dodaj . Będzie lepiej. ;)

Popieram. Niech te kolory przykuwają wzrok, jeśli sponsor chce być zauważony. ;)

Fakt zielony jest najfajniejszy bo jest cokolwiek , zerknij na miniaturkę na ile moto jest charakterystyczne ;) ...... a może ogłoś konkurs na projekt , dorzuć zestaw sponsorów do wklejenia .

Obiecuje że nie wezmę udziału ;) :lol: :lol: ;)

Ja bym dał na cały pług duży Castrol na zielonym tle tak jak w Moto2 miał Toni Elias.

Ostatnie wyscigi 2014Jeszcze takie z toru PE z Nasza banda

Kaz, dawaj jakiś szybki onboard, zamiast pozerów z pitlane :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.