zulus 1 Napisano Wrzesień 2, 2010 witajcie. Dzień przed wpisaniem wątku rozmawiałem z Kasprem na "te" tematy. Z xxtreme-Remi przerobiłem temat 999R-ki i taką chciałbym kupić do "lansu" z moim słoneczkiem. Kasper poradził mi kupno 1098 gdyż: -są dostępne części lepiej niż do 999 -silnik mniej wyżyłowany -ceny kształtują się nawet coś około 32000zł. i dałbym radę japoncom. Wpisałem że chciałbym ss lub coś innego ze względu na "kultowość", "inność" itd. Wątek założyłem żeby posłuchać mądrzejszych i takich którzy już pewnie mają jakieś przemyślenia. Tak jak pisałem wcześniej-ścigałem się już kiedyś na japoncu jakieś tam doświadczenie mam ale tu chodzi o Ducati i wasze znawców tematu opinie. Szefostwo popiera projekt. Uda się w przyszłym roku? To możliwe że dadzą więcej na sezon 2012. Jak zacząć i co kupić żeby nie rozwalić niepotrzebnie kasy? Mnie ciągnie do old skool ale jeżeli się okaże że sobie "radzę" i będą chcieli iść dalej? Trzeba będzie zmieniać sprzęta... Z innej beczki.Mam już projekt malowania moto. Biały,czerwone dodatki reklamy Castrol Power racing 1 + KAZ + logo DesmoManiax. Jak pozwolą mi się ujawnić to wrzucę foto. Bardzo wam dziękuję za wpisy. Naprawdę bardzo mi pomagają. Dodam jeszcze że moto nie musi być do rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 2, 2010 Ja osobiście kibicuje ci i trzymam kciuki abyś znalazł fajne moto, a rancing szedł ci dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Sebastian bierz swoje 9 na warsztat i przerabiaj! Za 16tys już chyba można trochę w nim zrobić. Co Ty na to Darek? Bo kupić za to moto i jeszcze przerabiać to raczej słaby będzie efekt. :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Styczeń 2, 2011 która wersja??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 2, 2011 wg mojej skromnej osoby - wersja z zielonym pasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 2, 2011 Zielona jest fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 2, 2011 Zulu jest przecie jeszcze u Rycha 1098 Hołodolina na 70 mm full itp. Pamiętaj Hamownia 999R nierówna się hamowni 1098...a i KM nieco więcej, niektóre nawet erłandziksocebeerki są zdziwione...przy odrobinie zapału i chęci, dodatkowo może sponsor i może nie byłoby źle... Pozdr. J-999 P.S. Szczegóły w dziale "Sprzedam" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 2, 2011 Zielony - ale dlatego ,że tam coś się dzieje!!! Za bardzo jałowe te białe powierzchnie!. Trochę kolorów!!!!!! dodaj . Będzie lepiej. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Zielony - ale dlatego ,że tam coś się dzieje!!!Za bardzo jałowe te białe powierzchnie!. Trochę kolorów!!!!!! dodaj . Będzie lepiej. ;) Popieram. Niech te kolory przykuwają wzrok, jeśli sponsor chce być zauważony. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 3, 2011 Fakt zielony jest najfajniejszy bo jest cokolwiek , zerknij na miniaturkę na ile moto jest charakterystyczne ;) ...... a może ogłoś konkurs na projekt , dorzuć zestaw sponsorów do wklejenia . Obiecuje że nie wezmę udziału ;) :lol: :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Ja bym dał na cały pług duży Castrol na zielonym tle tak jak w Moto2 miał Toni Elias. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Grudzień 7, 2014 Panigale na torze PE prosta 287km/hBylo extra trim.1532D631-E834-406B-A9BE-814B560C5E76.MOV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Grudzień 16, 2014 Ostatnie wyscigi 2014Jeszcze takie z toru PE z Nasza banda trim.DDE28407-8774-4EBF-A651-E141130DC961.MOV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Grudzień 16, 2014 Zulus, może byś tak wskrzesił temat torowy??? Po to mamy zimę by budować/przerabiać moto :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Grudzień 16, 2014 Ostatnie wyscigi 2014Jeszcze takie z toru PE z Nasza banda Kaz, dawaj jakiś szybki onboard, zamiast pozerów z pitlane :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Grudzień 17, 2014 Bedzie wTV Chanel SS2.Tu cos z big Z z onbordu Carlosa ja P6 trim.3D7D8826-8288-4623-9D79-88DFD42CDC1F.MOV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Grudzień 17, 2014 Z którego to roku? Co to za wyścig SBK? Na czym jechałeś, bo nie widzę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach