Bika 0 Napisano Sierpień 31, 2010 ;) dzięki za odpowiedzi, też sądzę, ze wszystko kwestia "dogadania", jak w życiu ;) Mam nadzieję, że mój Ducat pokocha mnie tak jak ja jego i będziemy sobie żyć długo i szczęśliwie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wilson 0 Napisano Sierpień 31, 2010 z pewnością Bika :) Podobno od czwartku ma nie padać w Małopolsce :D Mam nadzieję, że prognoza się sprawdzi bo dłużej nie wytrzymam :!: :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Sierpień 31, 2010 Moim zdaniem zarówno w S2R i 696 mają kierownice kłócące się z ergonomią. I nie chodzi tu o ich wysokość a profil i kąty końcówek. Zresztą to dotyczy większośći modeli monstera. Swoją drogą to kierownica to akurat pomijalna sprawa. S2R i 696 to tak odległe konstrukcje że pozycja na nich to najmniejsza różnica. I nie trzeba być specjalistą w dziedzinie motoryzacji by to zauważyć. Theo co Twoim zdaniem na początku daje się we znaki na S4 bo dopiero zaczynam raczkowac na nim.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 W sobotę jadę po swojego potworka ;))))))))))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 W sobotę jadę po swojego potworka ;))))))))))))))))))))))))) Koniecznie wrzuć foty i napisz, jak Ci się jechało. Co wygrało? S2R? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 tak :) pierwsza trasa nie będzie długa, bo niespełna 90 km, ale zawsze to coś ;) W niedzielę wrzucę fotki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 tak :) pierwsza trasa nie będzie długa, bo niespełna 90 km, ale zawsze to coś ;) W niedzielę wrzucę fotki ;) A kiedy ta trasa i skąd dokąd ...... może podjade bo Weekend ma być ładny :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Trochę nie w Twoją stronę... ;) no i mam już z kim jechać, ale dziękuję ... 8-) hihi! Wiecie jaka jestem szczęśliwa, jak sobie pomyślę, że za dwa dni o tej porze będę się szykować do wyjazdu po moje cudo? To spełnienie moich marzeń, może i ma jakieś tam małe obtarcie, jest jedna rzecz do poprawienia (szybki liczników są pęknięte, można z tym normalnei jeździć, bo to nie dziura na przelot tylko tak jakby ktoś puknął ale nie zrobił dziury - podobno wystarczy rozebrać licznik i wymienić szybki - MA KTOŚ W TYM JAKIEŚ DOŚWIADCZENIE) ale i tak jest to dla mnie najpiękniejszy ducat, ba, najpiekniejszy motocykl na całym globie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Po pierwsze, Fotki. Po drugie, pęknięta szybka to szczegół ... liczy się ogólny stan Po trzecie, gdzie jedziesz pop niego? Po czwarte, niech Ci służy długo i bezawaryjnie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 2, 2010 Jedz po niego z kims kto ma Duka iprzyjezdzaj do mnie sie pochwalic- odleglosc w sam raz na probe :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 ;) Kolega, od którego kupuje mieszka w Poznaniu, ale moto stoi w Ostrowie. ma bardzo dużo carbonowych dodatków, wydechy SilMoto, kilka rzeczy rizomy, a do tego wszystkie oryginalne części, ktore pozamieniał na akcesoryjne. Dopóki go nie odpaliłam nie byłam przekonana, czy to jest sprzęt, którego szukam. Po odpaleniu wiedziałam już, że za tydzień wrócę po niego z pieniędzmi. Mimo małych wad kosmetycznych jestem absolutnie zakochana w nim. Fotki w niedzielę, a można go obejrzeć na allegro... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Ostrów Wielkopolski? MX WULKAN mieszka tam i zna się na Moto ..... ktoś go sprawdzał? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Widziałam, że mxwulkan stamtąd, a na wstępne oglądanie pojechałam z chłopakiem i kolegą, oboje się znają, chłopak powiedział mi, co w trawie piszczy, w sobotę chcemy się przejechać i jeśli wszystko jest OK to biorę go, zresztą trochę nie wyobrażam sobie, żeby było z nim coś nie tak. Luknijcie na aukcje i się wypowiedzcie http://allegro.pl/ducati-monster-s2r-80 ... 68495.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 nikt nie ma zdania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Załóż temat wtedy wypowiedzą się fachowcy .... ale ze zdjęć to tak słabo coś wywnioskować ...... napisz do MX WULKANA, on handluje sprzętami, zna się więc może podjechać i obejrzeć ..... szkoda żebyś na starcie musiał za naprawy wywalić z 2000-3000 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 2, 2010 a na wstępne oglądanie pojechałam z chłopakiem i kolegą, oboje się znają, l chyba obaj nie oboje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 ale się czepiasz...a już chciałam Ci dorzucić do nowych opon... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STACHU 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Temat w sam raz dla mnie, bo właśnie jestem na etapie przymiarek... Nie ukrywam, 696 urzekł mnie linią, soundem i designem, jednak czar nieco prysł jak na nim usiadłem... Mam 190 cm i powiem szczerze że trochę boję się mocno pochylonej pozycji jaką na nim "zastałem". Przyzwyczaiłem się nieco do pozycji z maxiskutera i cholera, trochę nie pasi mi leżenie na baku... Zastanawiam się, może są jakieś akcesoria które poprawiają pozycję? Jakaś inaczej wyprofilowana kierownica, względnie wyższa ta "podstawka" : Z góry dziękuję za komentarze i informacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 No to może Multistrada :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Dokładnie, Multiszkarada jest po prostu wygodna, zarówno dla kierującego, jak i dla pasażerki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STACHU 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 No tak, ale nie podoba mnie się... :roll: Z resztą, jeżdżę solo więc kryterium wygody pasażera odpada ;) No nic, podrążę temat adaptacji Monsterka- zobaczymy co z tego będzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 To pozostaje ci kombinacja - kierownica, sety, kanapa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach